Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Διεγραμμένος στο ΤΕΕ. Επανεγγραφή και διεκδικηση θεσης στο δημοσιο


distortion

Recommended Posts

Καλημερα.

 

Πριν 2.5 χρονια αποφασισα και εκλεισα βιβλια, και ζητησα διαγραφη απο το τεε, μιας και δεν μπορουσα να δινω 4κ στην εφορια φορο επι τεκμηριων συν αλλα 4κ στο τσμεδε.

Πριν 10 μερες γνωστοι μου με πληροφορησαν οτι στον μικρο νησιωτικο δημο που κατοικω θα προσλαβουν 3 μονιμους υπαληλους, εκ των οποιων ο ενας ημ/μμ. Το δημοτικο συμβουλιο ενημερωθηκε απο καποια κεντρικη υπηρεσια για τις θεσεις, και συναινεσε στην επικειμενη προκηρυξη των θεσεων. Τα ερωτηματα μου παρα πολλα

 

1. Απο την διευθυνση εργων της ΠΕ/νομαρχιας ζητησα χαρτι επανοδου στο επαγγελμα, μου εδωσαν ενα με ημερομηνια αρχες φλεβαρη(ιδια ημερομηνια με την αιτηση μου). Μου ειπαν οτι ειναι η 3η ή 4η φορα που δινουν τετοιο χαρτι στον νομο που κατοικω. Η επανοδος στο ΤΕΕ θα γινει αναδρομικα απο την ημερομηνια αυτη, σωστα? 

 

2. Γνωριζει καποιος τι διαδικασια εχει η προκηρυξη της θεσης αυτης? Εννοω ποια η χρονικη αλληλουχια. Βλεπω σε παρομοιες προκηρυξεις οτι οταν ζητανε μηχανικο στο δημοσιο, προυποθεση ειναι να εχει αδεια ασκησεως επαγγελματος απο το τεε. Η αδεια εμενα φανταζομαι θα αναφερει οτι απο 6 πχ φλεβαρη εχω αδεια ασκησεως επαγγελματος. Νομικα ποια χρονικη στιγμη πρεπει να εχεις τα προσοντα που ζητα η προκηρυξη? Οταν δημοσιευτει σε φεκ?

 

3. Η επανοδος στο επαγγελμα προυποθετει να εγκριθει το αιτημα απο την ΔΕ σωστα? Συνεδριαση νομιζω εγινε προχτες? ΔΕ γινεται καθε μηνα ή και συχνοτερα? Αιτηματα σαν το δικο μου ικανοποιουνται αμεσα? Μπορω να επισπευσω τα πραγματα? 

 

4. Μεγαλο ρισκο και αβεβαιο το να κανω επανοδο, και (το πιο πιθανο αν δεν παρω την θεση) μετα να τρεχουν εισφορες. Γνωριζει κανεις τι ειναι η αναστολη ιδιοτητας, και αν συνδεεται με αναστολη εισφορων? Καποια αλλη συμβουλη που θα ηθελε να μου δωσει καποιος σχετικα με τα παραπανω?

 

Ευχαριστω προκαταβολικα

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μόνο ευχή για "Καλό ξεμπέρδεμα" μπορώ να σου δώσω, από το "καταπληκτικό" σύστημά μας.

 

Και κυρίως η περίπτωσή σου να βοηθήσει ώστε να βελτιωθεί το σύστημα προς όφελος όλων μας.

 

Σε παρακαλώ ενημέρωσε το forum για την όποια εξέλιξη, που ενδιαφέρει πάρα πολλούς.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Φίλε Distortion,

 

Υπάρχει κάποια εξέλιξη επι του θέματος;

Θίγεις ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, που αναμφίβολλα απασχολεί πολλούς.

Προσωπικά η επάνοδος και οι συνθήκες επανόδου (αναδρομική πληρωμή εισφορών για το διάστημα που ήσουν εκτός ΤΕΕ/ΤΣΜΕΔΕ;) αποτελεί τον μόνο ανασταλτικό παράγοντα πριν προχωρήσω σε διαγραφή.

Αν έχεις κάποιο νεότερο θα ήταν πολύ χρήσιμο να μοιραστείς τη πληροφορία μαζί μας.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.