Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέες υπηρεσίες από το ΤΣΜΕΔΕ


Engineer

Recommended Posts

O Τομέας Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων ΄Εργων του Ε.Τ.Α.Α. παρέχει μια νέα υπηρεσία στους μηχανικούς και όλους τους ασφαλισμένους του από Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016.

 

Συγκεκριμένα:

 

- Τηλεφωνική εξυπηρέτηση από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 02:00 το μεσημέρι, σε καθημερινή βάση (εργάσιμες ημέρες), μέσω των τηλεφωνικών γραμμών 2103740272 και 2103740273.

 

- Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected].Οι απαντήσεις στα ερωτήματα που θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά θα γίνεται προσπάθεια να δίνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Κάτι είναι κι αυτό, τουλάχιστον αναγνωρίζουν ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρχε τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Εκεί καταντήσαμε...Ως εργάσιμη πιάνεται και η Πέμπτη για την Αθήνα? Γιατί απ' ότι θυμάμαι κάθε Πέμπτη πέφτει πόρτα στους ασφαλισμένους και σκάνε μύτη οι υπάλληλοι κατά βούληση, άλλος 8, άλλος 9 άλλος 10 και πάει λέγοντας.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Και μετά γκρινιάζουμε για το πού πηγαίνουν τα τόσα λεφτά που δίνουμε για την ασφάλεια... Άλλη μια απίστευτη υπηρεσία απο το ΤΣΜΕΔΕ μας. Και μάλιστα πριν λίγο που μπήκα σε διάφορα αντίστοιχα φόρουμ στο εξωτερικό έχουν το παραπάνω θέμα πρώτη είδηση με άπειρα σχόλια έκπληξης για το μέγεθος και το πρωτοποριακό της υπηρεσίας :mrgreen:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Για να βάλεις και  "νέες" υπηρεσίες, πρέπει πρώτα να παρέχεις τις παλιές... Αν είμασταν στο 1980 αυτό θα ήταν είδηση, σήμερα είναι μάλλον κοροϊδία...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.