Μετάβαση στο περιεχόμενο

ηλεκτρονικό τσιγάρο


ΝΙΚΟΣΤΡΙ

Recommended Posts

Γνώμες κ απόψεις  για αυτό το υποκατάστατο ….υπαρχουν?

το κραταω κανα χρόνο τώρα κ εγώ δει μεγάλη διαφορά.

Πρόσφατα διάβασα αυτο  του κ΄ Φαρσαλινού .

Link to comment
Share on other sites

Θα επανέλθω γιατι το ξεκίνησα πρόσφατα μια χαρά μου φαίνεται.αντε να κανω 1-2 απο τα κανονικα στο ξεκαρφωμα. Καπου στα 50€ σύνολο το πηρα νικοτίνη στο 12 γενικα πολυ ικανοποιημένος

Με κόλλησε η δικιά μου που μου έκανε παράπονα για τα ρούχα που μύριζαν..

Στο εργοτάξιο οι μισοί και πλέον κανουν ηλεκτρονικό, γενικα και εξω που βγαίνω βλεπω πολυ κόσμο που συνεχώς αυξάνει.. Το θεμα ειναι μη γινει μόδα γιατι εύκολα κόλλας και το εχεις πιπιλα

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by ikaros13
Link to comment
Share on other sites

εγω ξεκινησα με 18αρα νικοτινη κ τωρα ειμαι στην 9αρα άσε που σιγά σιγα το  ξεχναω δεξια κ αριστερά  . το πρόβλημα μου ήταν κάνα μήνα κ είχε να κάνει με τη συνηθεια του πακετου , ξερεις, περιππτερο , βγάλε ζελατίνα, άνοιξε , κλείσε , αναπτηρας κλπ ασε που ξεβρόμισε  σπίτι , αυτοκίνητα , γραφειο

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Επανήλθα και επειδή βαριέμαι εδώ στο νησί είπα να γράψω 2 λόγια... :smile:

Ξεκίνησα με το eleaf-10Watt max και ατμοποιητή, τον GS-Tank. Νικοτίνη όπως είπα στο 12, το έπαιζα κάπου στα 8 watt με αντίσταση 1,5ohm. Ok μια χαρά το πήγα για κανά μήνα μόνο που άρχιζε να μου την δίνει που δεν έβγαζε ντουμάνι όπως έβλεπα σε άλλους. Δοκίμασα με 1,2ohm έφαγα καμένο.. Το κόστος αγοράς ήταν κάπου στα 45 ευρώ με το υγρό αναπλήρωσης..

Πάω χτυπάω το Σάββατο που μας πέρασε ένα καλό mod. Με έπεισε και ο πωλητής που λέει ότι αν θες κάτι καλό πας σε ακριβό, αυτό ήταν. Πήρα το reveaux rx-200 με cubis ατμοποιητή, εργαλείο σούπερ. Εχεις έλεγχο θερμοκρασίας, νικελίου, τιτανίου... (δεν έχω παίξει μαζί τους ούτε το έχω σετάρει εκτός wattage). Ατμίζω στα 20-22W με 0,5ohm και το ευχαριστιέμαι απίστευτα.. Εχει διάρκεια και δύναμη. Ισως πάρω και έναν φορτιστή γιατι καλο είναι οι "παντρεμένες" 3 μπαταρίες 18650 να μην φορτίζονται με USB παρόλο που έχει balance control για τυχόν αναντιστοιχία φόρτισης και κακής απόδοσης μελλοντικά. 

Γενικά με αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κόστος 150ευρώ... Νικοτίνη παραμένω στο 12 έχω 6ρι σταντ μπαί...

 

 

post-27467-0-54849700-1459286065_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εδώ και εγώ, 1 χρόνο και 3 μήνες μακριά από το κανονικό τσιγάρο.

Πλέον παίζω με επισκευάσιμους ατμοποιητές (phenomenon και kayfun) και το istick30 που έχει αποδειχτεί σκυλί από τη πρώτη μέρα.

Υγρά με ιδιοκατασκευή και έχω ρίξει το κόστος χρήσης σε λιγότερο από 15 ευρώ το μήνα.

 

Ως προς τα ζόρια των πρώτων ημερών ναι, υπήρχαν και σε εμένα.

Επί ένα μήνα κάθε φορά από έφευγα από το γραφείο ή το σπίτι έψαχνα τις τσέπες μου για αναπτήρες, χαρτάκια κτλ και μετά το φαγητό έπαιρνα μαζί μου και ένα τασάκι από συνήθεια όπου καθόμουν :smile:

Όταν έφτασα στο εξάμηνο χωρίς κ.τ. μου ήρθε έντονα η επιθυμία να ξανακαπνίσω, όπως με είχαν προειδοποιήσει ότι συμβαίνει συνήθως. Ανέβασα για λίγο τη νικοτίνη εκείνο το διάστημα και αυτό ήταν. Αυτό το καιρό παίζω στα 12 mg νικοτίνη με κατανάλωση 4-5ml ημερησίως.

 

Γενικά, ότι και να λένε τριγύρω, έχω δει σημαντική διαφορά στις αντοχές και την υγεία μου αυτούς τους 15 μήνες που ατμίζω και κυρίως έμεινα μακριά από το κανονικό τσιγάρο χωρίς να πιεστώ ιδιαίτερα ή να με πιάσουν τα διάφορα στερητικά.

 

Χρυσός κανόνας : Δεν ρίχνεις τη νικοτίνη χωρίς να είσαι έτοιμος να την ρίξεις γιατί το κ.τ. είναι ένα βήμα μακριά κάθε στιγμή.

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

6η μέρα σήμερα παρέα με το i stick tc40w και τον αντίστοιχο ατμοποιητή  της eleaf ,και χωρίς 

καθόλου τσιγάρο τις 2 τελευταίες........μιά χαρά το βλέπω σαν πρώτο βήμα

διακοπής (βαρβάτου) καπνίσματος . 

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι πάει να μου γίνει χόμπι και αρχίζω και ξεφεύγω οικονομικά. Έτσι μετά από το rx200 με cubis ατμό ποιητή, πήρα το pico και nautilus 5ml (οκ κορυφή στη γεύση) και πρόσφατα το ego joy tech. Μάλλον πρέπει να αρχίσω και εγώ να στρέφομαι σε επισκευάσιμους..

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Το "άτμισμα" ή "ηλεκτρονικό τσιγάρο" ή όπως αλλιώς το λένε, είναι μια κακή κι εθιστική συνήθεια (ή και απλά εθισμός), όπως το απλό τσιγάρο, ή η κλασική πίπα ή ο τζόγος ή το ποτό.

 

Το αν το ένα είναι χειρότερο ή καλύτερο ή ασφαλέστερο από το άλλο, δεν αναιρεί ότι όλα ανεξαιρέτως κάνουν κακό, τόσο στην υγεία, όσο και στην τσέπη, ενώ δεν παύουν να είναι ενοχλητικά για τους γύρω σας!

 

Κάπνιζα για αρκετά χρόνια και το έκοψα μαχαίρι από τα 5 πακέτα την ημέρα! Κι όχι, δεν είμαι 200 κιλά! Ο πατέρας μου επίσης το έκοψε μαχαίρι έχοντας καπνίσει την τελευταία του ημέρα σαν καπνιστής 10 πακέτα!

 

Τους εθισμούς και ειδικά το κάπνισμα (με όποιον τρόπο κι αν γίνεται) ή τους κόβεις μαχαίρι ή δεν τους κόβεις ποτέ!

 

Δικαιολογίες του στυλ "το έχω μειώσει", "το ελέγχω", "δεν μπορώ", κλπ δοκιμάστε να τις πείτε στον καθρέφτη...

Edited by dimitrispsi
Link to comment
Share on other sites

Εγώ έκοψα "μαχαίρι" το τσιγάρο πριν 3 χρόνια. Είχα πάει σε έναν γάμο  μιας καλής μου φίλης και πρέπει εκείνο το βράδυ να κάπνισα περίπου έναν 25άρι καπνό. Το επόμενο πρωί με έπιασε ένας τέτοιος βήχας που πραγματικά αηδίασα με τον εαυτό μου, ένιωθα να καίγονται τα πνευμόνια μου. Τότε είπα:"Τέρμα, ως εδώ ήταν". Πήρα έναν καπνό που είχα και όλα τα συμπράγκαλα (χαρτάκια,φιλτράκια) και τα πέταξα στα σκουπίδια. Από τότε ούτε μισή τζούρα δεν έχω κάνει. Λατρεύω την μυρωδιά του νωπού καπνού και σε κάθε ευκαιρία παίρνω μία τζούρα, μου αρέσει απλά σαν μυρωδιά όπως μου αρέσει η ρίγανη, ο βασιλικός και η μέντα αλλά δεν πρόκειται να ξανακαπνίσω ποτέ. Ηλεκτρονικό τσιγάρο αγόρασα για πλάκα ένα πέρισυ με μερικά μπουκαλάκια με γεύσεις φρούτων και 0 νικοτίνη. Μια φορά την βδομάδα μπορεί να κάνω καμιά ρουφηξιά έτσι για την γεύση. Τώρα έχω να το δω πάνω από μήνα πλάκα πλάκα, θα ψάξω να το βρω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.