Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ζητούν από τους βουλευτές να αναλογιστούν τις ευθύνες τους ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου


george68

Recommended Posts

ο αλλος ψηφισε ΝΔ και κραζει Τσιπρα.... και μιλα και για ψεκασμα....

 

Το ΤΕΕ με Σαμαρα πρωτοστατη στα μνημονια γιατι δεν εκανε καμια πορεια? Αλλα που να πανε κοντρα τα ορφανα της ΔΑΠ στα μεγαλα κεφαλια.......

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 45
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μην τσακώνεστε. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως η κυβέρνηση Τσίπρα θα πέσει και θα έρθει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με το δικό της Μνημόνιο. Έτσι και αλλιώς, διακοσμητικές είναι οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Η κυβέρνηση Τσίπρα πλέον έχει γίνει χειρότερη και από αυτή του ΓΑΠ, είναι παντελώς άχρηστοι και άσχετοι. Αυτό δεν αναιρεί οτι μεγάλο μέρος του λαού έχει ευθύνες, το γεγονός οτι ο λαός έχει μερίδιο ευθύνης δεν αναιρεί τις ευθύνες των πολιτικών, ούτε και το 2ο αναιρεί το 1ο, συνυπάρχουν και τα δύο. Τώρα το τι θα γίνει μελλοντικά με τις κυβερνήσεις και τις εκλογές δεν το ξέρω. Ζήσαμε και την εμπειρία των 100% πουλημένων δημοσκοπήσεων.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Κλασικό επιχείρημα του κάθε λούμπεν αριστερούλη αγωνιστή του καφενείου και του φραπέ: Αφού δεν είσαι μαζί μας είσαι Χρυσή Αυγή. Τι παίρνετε ρε?

 

Δεξιούλη....ανέτρεξε στα μηνύματα Ικαρου κατά καιρούς (όχι για οικονομία) και θα δεις αν είναι ΧΑ ή όχι. Τέλος πάντων απλά ψηφίζει ακόμη ΝΔ αλλά είναι στο εντελώς άκρο της. 

Link to comment
Share on other sites

Νίκ άσε τι ψηφίζει ο καθένας , ότι θέλει μπορεί να ψηφίζει και προφανώς δεν σου πέφτει λόγος για το άτομο του . Κριτική στα κόμματα βεβαίως μπορείς να κάνεις , αλλά την λογική που έχει πλημμυρίσει φόρα και δίκτυα με προσωπικές επιθέσεις , δεν την δέχομαι . 

 

Αλλωστε είσαι τυχερός που έχουμε 100 αριστερά κόμματα και αποκόμματα στην χώρα και μπόρεσες να αλλάξεις 100 απόψεις και 100 ψήφους  :mrgreen:

 

Εννοείται ότι ο Τάκης της 7 δεν είναι και ο πιό αξιόπιστος κριτής της 13 .

 

 

 

Γενικότερα τώρα , ο Τσίπρας είναι η τελευταία πινελιά του πίνακα της μεταπολίτευσης . Αυτού που έκανε κυρίαρχο τον λαικισμό και την μίζα και την διαφθορά με θεό της τον ΑΓΠ . 

 

Τώρα η οικουμενική δεν έχει τίποτα να προσφέρει αφού απλά θα κάνουν διάχυση ευθύνης . Μόνο μία οικουμενική θα μπορούσε να δουλέψει .

 

Να συμφωνηθεί από την Βουλή ένα μνημόνιο με συγκεκριμένες πολιτικές και να κληθεί μια τεχνοκρατική κυβέρνηση , που θα έχει διάρκεια 12-24 μήνες και ταυτόχρονα η Βουλή θα τεθεί σε αναστολή λειτουργίας , ή θα ασκεί περιορισμένες νομοθετικές εξουσίες που δεν θα επηρεάζουν το βασικό κείμενο , ενώ η τεχνοκρατική κυβέρνηση θα νομοθετεί με ΝΔ . Θα έχουν τεθεί στόχοι εκ των προτέρων και μόλις αυτοί επιτευχθούν και όχι αργότερα από 24 μήνες η κυβέρνηση αυτή θα παραιτηθεί και θα οδηγηθούμε σε εκλογές . Ισως θα ήταν καλό η Βουλή στο διάστημα αυτό να φτιάξει και νέο Σύνταγμα , που θα τεθεί σε δημοψήφισμα .

 

Το τι πρέπει να γίνει για να σωθεί η χώρα το ξέρουμε όλοι . Μείωση των δαπανών και της σπατάλης . 

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

κυβερνηση  τεχνοκρατων  με  συμφωνημενη  ατζεντα  μεταρυθμισεων  είναι  η  καλυτερη  λυση 

το  θεμα  είναι  ποιοι  θα  συμφωνησουν  τις  μεταρρύθμισες ,  αφου  δεν  το  εχουν  κανει   μεχρι  σημερα

η  φωφη  ,   ο  κυριος  κκε  , η  το 1,5 %  της  δρασης  η  ο  αλεξης  που  δεν  ξερει  που  πανε τα  τέσσερα

μηπως  ο  κυριακος  με  τη  δεξια  του  κυριου ,  ειμαστε  στην  τελεια  καταιγιδα  , αν  ο  ελληνας  δεν  παθει  ολοσκερη 

καταστροφή  δεν  θα  βαλει  μυαλο  ώστε  να  γινουν  μεταρυθμισεις  ...........θα  δουμε ,  μεγαλη  ευθυνη  εχει 

η  γερμανια  που  εις  γνωση  της  με  συμμαχο  τον  τσιπρα  σπρωχνει  την  ελλαδα  εκτος  ευρω  και  ευρωπαικης  ενωσης

βαζοντας  παραλογους  φορους  με  μια  κυβερνηση   τσιρκο .

  • Upvote 5
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ρε παλικάρια......έλεος με την μνήμη χρυσόψαρου. Οικουμενική έγινε το 2012 ! Με τον Παπαδήμο. Κατέρευσε σε μερικούς μήνες. Φιλελέ ατάκες για να διαβάζουν το κάπιταλ.

 

1) Δεν γίνεται να κατέβει μία οικουμενική τεχνοκρατών από τον Άρη και να εφαρμόσει ό,τι έχετε στο κεφάλι σας λες και είμαστε σε παιχνίδι. Η οικουμενική εξ ορισμού είναι ΑΔΥΝΑΜΗ κυβέρνηση και δεν έχει ισχύ να εφαρμόσει ούτε μισό μνημόνιο. Αμέσως θα μπλοκάρουν όλα αφού και οι μεν και οι δε κομματικοί συνδικαλιστές δεν θα έχουν λόγο να την στηρίξουν. Όπως σε ένα δήμο ή ένα χωριό δεν βγάζουν για δήμαρχο τον καλύτερο επιστήμονα ή επαγγελματία αλλά τον πιο πραγονττόβλαχο έτσι ισχύει και στην κεντρική εξουσία. 

 

2) οι υπερφιλόδοξοι πολιτικοί αρχηγοί αριστεροί και δεξιοί...δεν πρόκειται να την αφήσου να σταθεί πολύ αφού αν τυχόν πάει να πετύχει....ο οικουμενικός πρωθυπουργός θα πάει να γίνει πανίσχυρος και θα τους καταστρέψει και αριστερούς και δεξιούς. Δεν πρόκειται ένας επαγγελματίας πολτικός Τσίπρας ή Κυριάκος...να αφήσει κανέναν τεχνοκράτη να του πάρει τη δόξα.

 

Το είδαμε το έργο. Δεν τραβάει...Επανέλθετε στην πραγματικότητα φιλελέδες. ΝΔ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση και συμβιβαστείτε με αυτό.

Edited by nik
  • Upvote 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Μίλησα για υποθετική οικουμενική και μόνο για τέτοια . Είπα ότι κάθε άλλη οικουμενική δεν θα δουλέψει . Αλλά προφανώς μόνο σε έσχατη ανάγκη θα δούμε τέτοια . Και η έσχατη ανάγκη είναι τα άδεια ταμεία και η μη πληρωμή ΔΥ και συνταξιούχων .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

γιαυτο  και  γω  δινω  πιθανότητες  πανω  από  90 %  για  εξοδο  από  το  ευρω 

και  μετα  από  Ε.Ε , επειδή  γνωριζω  ότι  η  ελληνικη  κοινωνια  δεν  εχει  κατανοησει  την  κατασταση 

ο  ευκολος  δρομος  είναι  η  εξοδος  ασχετα  αν  μετα  γινει  κολαση   ,  αλλα  τωρα  φανταζει  λυση 

ειδικα  όταν  αυτος  ο  δρομος   προκρίνεται  και  από  πολιτικους  αρχοντες  του  τοπου 

το  νομισμα  δεν  είναι  φετιχ  ,  το νομισμα  πρεπει  να υπηρετει  τον  ανθρωπο  .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.