Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ατοκη χρηματοδότηση εγκατάστασης για φυσικό αέριο


Engineer

Recommended Posts

Άτοκη χρηματοδότηση του κόστους εσωτερικής εγκατάστασης για όλες τις κεντρικές και αυτόνομες θερμάνσεις, ανεξαρτήτως ισχύος, προσφέρει η ΕΠΑ Αττικής.

 

Οι νέες προσφορές ισχύουν για όσους καταναλωτές υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου από αύριο Πέμπτη (12 Μαΐου) έως και τις 8 Ιουλίου.

 

Το ποσό χρηματοδότησης μπορεί να ανέρθει μέχρι τα 12.300 ευρώ για κεντρικές θερμάνσεις. Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η περίοδος που προβλέπει το πρόγραμμα για την αποπληρωμή του χρηματοδοτούμενου ποσού, η οποία φτάνει τα δυο με τρία έτη ανάλογα την περίπτωση.

 

Επίσης, η εταιρεία προσφέρει σε όλες τις κατηγορίες πελατών λιανικής, οικιακών ή επαγγελματιών, σημαντικές εκπτώσεις στα τέλη σύνδεσης με το υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου, οι οποίες φτάνουν έως και το 100%.

 

Στόχος της ΕΠΑ Αττικής για το 2016 είναι η ενίσχυση της διείσδυσης του φυσικού αερίου και η επέκταση του δικτύου της σε νέες περιοχές του λεκανοπεδίου.

 

Το ποσό μπορεί να ανέρθει μέχρι τα 12.300 για κεντρική θέρμανση.

 

Πηγή: http://www.tovima.gr...cle/?aid=798468

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Νέες επεκτάσεις δεν έχει κάνει εδώ και χρόνια . Είναι αργό δυσκίνητο και κάνει και κουφές ενέργειες , όπως που ζήτησε από κάποιον που δεν είχε μεγάλη κατανάλωση στην κουζίνα , αλλά πλήρωνε κανονικά το πάγιο , να του αφαιρέσει τον καλοπληρωμένο μετρητή και εγκατάσταση .

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. 

 

Επεκτάσεις απο μόνη της πλέον δεν κάνει. Πωλητές πάνε απο πόρτα σε πόρτα και πρασπαθούν να μαζέψουν τις απαραίτητες θερμίδες που χρειάζονται (σύμφωνα με την ΕΠΑ) για να γίνει η επέκταση σε ένα ή περισσότερα τετράγωνα.

Αν θυμάμαι καλά  το νούμερο είναι 3000 kcal/m , δηλαδή για μια απόσταση 100 μέτρων θες συνολική ισχύ 300.000 kcal/h απο τα κτίρια που θα συνδεθούν , αλλιώς δεν γίνεται η επέκταση. 

 

Περι κατανάλωσης , ναι πράγματι υπάρχει θέμα. Αλλά απο ότι έχω μάθει είναι για μηδενική κατανάλωση σε διάστημα ενός χρόνου και όχι λόγω μη μεγάλης κατανάλωσης. 

(το γράφει και στους όρους σύμβασης, τους οποίους δεν τους έχουν στο τρισέλιδο που υπογράφει ο πελάτης αλλά σε ένα ξεχωριστό αρχείο το οποίο και καλά πάει με το χαρτί της αίτησης !!!)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.