Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Οδηγός για τη συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων


Engineer

Recommended Posts

Έναν αναλυτικό εικονογραφημένο οδηγό για την βήμα προς βήμα συμπλήρωση της φετινής φορολογικής δήλωσης εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στην προσπάθειά της να διευκολύνει τους φορολογούμενους.

 

Με δεδομένο ότι προς το παρόν έχει υποβληθεί περίπου το 16% των φορολογικών δηλώσεων και η προθεσμία λήγει στις 30 Ιουνίου, δηλαδή σε περίπου 43 ημέρες, γίνεται προσπάθεια από την πλευρά του υπουργείου Οικονομιών με την έκδοση των σχετικών οδηγιών να βοηθηθούν οι φορολογούμενοι να υποβάλουν τη δήλωσή τους έγκαιρα και χωρίς λάθη. Στο σχετικό οδηγό λύνονται εκατοντάδες απορίες που έχουν να κάνουν με τον τρόπο λειτουργίας της ηλεκτρονικής εφαρμογής.

 

Οι οδηγίες είναι λεπτομερείς, καθώς ξεκινούν από την πρόσβαση στην ειδική εφαρμογή μέχρι και την ολοκλήρωση της υποβολής. Οι φορολογούμενοι μπορούν να βρουν το συγκεκριμένο αρχείο κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο εδώ: http://www.publicrev.../Manual2016.pdf

 

Πηγή: http://www.capital.g...ogikon-diloseon

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.