Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΤΑΙΠΕΔ: Προτάσεις για την ανάπλαση του ΣΕΦ


Engineer

Recommended Posts

Την κατάθεση συγκεκριμένης πρότασης, προκειμένου να προχωρήσει η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), ζητεί η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, με αίτημά της προς τον δήμο και την αντιπεριφέρεια Πειραιά

 

Την περασμένη Παρασκευή άλλωστε, η διοίκηση του Ταμείου είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργο Γαβρίλη, και τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μώραλη.

 

Σημειώνεται ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ), ενώ ο περιβάλλων χώρος στο ΤΑΙΠΕΔ.

 

Παρά το γεγονός ότι το Ταμείο επιδιώκει την αξιοποίηση του συγκεκριμένου χώρου, έως σήμερα δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιο ιδιώτη επενδυτή.

 

Ο περιβάλλων χώρος του ΣΕΦ, ο οποίος έχει περάσει στην κατοχή του ΤΑΙΠΕΔ, δεν έχει τη δυνατότητα να επιστραφεί στο ελληνικό δημόσιο, ωστόσο, μπορεί να παραχωρηθεί για συγκεκριμένη χρήση στη διοίκηση του ΣΕΦ και στη συνέχεια, η αντιπεριφέρεια Πειραιά, σε συνεργασία με τον δήμο και τη διοίκηση του σταδίου, να προχωρήσουν στην αξιοποίησή του.

 

Τα κονδύλια για την αξιοποίηση του συγκεκριμένου χώρου θα προέλθουν από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ στους σχεδιασμούς των φορέων του Πειραιά είναι να προχωρήσει η κατασκευή γηπέδου στίβου και προπονητικού κέντρου και πάνω σ’ αυτήν την πρόταση φέρεται να έχουν συμφωνήσει, ήδη, ο ΣΕΓΑΣ και η ΓΓΑ.

 

Στο σημείο υπάρχει, επίσης, το γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες αθλητών από οκτώ ερασιτεχνικά σωματεία.

 

Πηγή: http://www.ypodomes....naplasi-tou-sef

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.