Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

FLUX eBike: To "Tesla S" των ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων


Engineer

Recommended Posts

Κοινό DNA με τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla, μοιράζεται το eBike της εταιρείας FLUX, καθώς εκτός από τα εξελιγμένα τεχνικά του χαρακτηριστικά, ενσωματώνει και μπαταρίες όμοιες με αυτές των Tesla S.

 

Προμηθευτής και των δύο εταιρειών είναι φυσικά η Panasonic, το όνομα της οποίας εγγυάται την αξιοπιστία των ενεργειακών στοιχείων του FLUX eBike, η κατασκευή του οποίου τέθηκε υπό χρηματοδότηση στην γνωστή ιστοσελίδα Indiegogo.

 

Η τελική ταχύτητα του "all-terrain" FLUX αγγίζει τα 40 χλμ/ώρα και η εμβέλεια του τα 75 χιλιόμετρα. Διαθέτει ακόμα υδραυλικά φρένα Tektro, φωτιζόμενη οθόνη LCD, πέντε επίπεδα ενεργειακής διαχείρισης, σύστημα ταχυτήτων από την Shimano και θύρα USB - για να φορτίζετε το κινητό σας.

 

Είναι εξοπλισμένο με μοτέρ 250W της κινεζικής Suzhou Bofeili Electric Technology Co. και θα διατεθεί σε τρία διαφορετικά μοντέλα : Roadster (36V 13A, 468WH) αξίας 1.499 δολαρίων, Trail (36V 13A, 468WH) αξίας 1599 δολαρίων και Attack (36V 17A, 612WH) αξίας 2199 δολαρίων - τιμές προπαραγγελίας.

 

Σημειώστε ότι στα δύο φτηνότερα μοντέλα χρησιμοποιούνται ενεργειακά (αναβαθμίσιμα) στοιχεία από την Samsung, ενώ στο τελευταίο αποκλειστικά από την Panasonic. Η διαθεσιμότητα του FLUX θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2016.

 

Πηγή: http://www.insomnia....

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.