Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πιστοποιητικό ψυκτικών Ι και ΙΙ του κανονισμού 303/2008/ΕΚ


Recommended Posts

Συμφωνώ Γιώργο, βασικά θέλω να βρω πρώτα και τον πρόεδρο της ΕΕΤΕΜ να δω τι έχει να μου πεί, αλλά λόγω χρόνου δεν τον συνάντησα μέχρι στιγμής. Ότι εξελίξεις έχω θα τις αναρτήσω πάντως.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

To TEE ζητούσε οι απόφοιτοι μηχανικοί να είναι και πιστοποιημένοι. Όμως οι εξετάσεις για τα F-gases είναι ευρωπαική οδηγία οπότε το ΤΕΕ δεν μπορεί να κάνει κάτι. Η εξεταστική επιτροπή απαρτίζεται από ένα μέλος της εκάστοτε περιφέρειας, ένα μέλος από τον ΕΟΠΠΕΠ και ένα μέλος της ομοσπονδίας ψυκτικών. Αν από τον ΕΟΠΠΕΠ ή την ομοσπονδία ψυκτικών δεν οριστεί εκπρόσωπος η περιφέρεια ορίζει δικούς τους. Για να θεωρηθείς επιτυχών πρέπει οι 2 από τους 3 εξεταστές να συμφωνούν. Ιορδάνη σε ποια περιφέρεια έδωσες εξετάσεις?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Γεια σας και απο εμένα παιδιά , εγώ έχω τελειώσει Ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε ,και θέλω να ασχοληθώ περισσότερο με την εγκατάσταση και συντήρηση κλιματιστικών , που πρέπει να απευθυνθώ για να πάρω αυτό το πιστοποιητικό στο οποίο αναφέρεσθε;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Καλημέρα και από εμένα και Καλή Χρονιά με υγεία και καλές δουλειές! Μήπως τελικά υπάρχει κάποια νεώτερη ενημέρωση? Εδώ στην Πάτρα επικρατεί ψιλοσκοτάδι σχετικά με το θέμα. Αν διοργανώνονται εξετάσεις γιατί δεν διοργανώνονται από ΤΕΕ ή ΕΤΕΕΜ ? Υπάρχει συγκεκριμένος οργανισμός που δίνει την πιστοποίηση?

Ευχαριστώ 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Συγγνώμη αλλά το ύφος των αναρτήσεων είναι άκρως προσβλητικό για τον κλάδο των ψυκτικών. Ο "τσοπάνος" όπως αναφέρατε σας ρώτησε για την υπερθέρμανση και αυτό σας έθιξε ως μηχανικό. Επειδή έχουν περάσει έξι χρόνια από αυτή σας την ανάρτηση σας εύχομαι να γνωρίζετε τη σημασία του επαγγέλματος του ψυκτικού αλλά και του υπέρθερμου ατμού στον ψυκτικό κύκλο. Οι τσοπάνηδες πάντως από τις μέσες τεχνικές σχολές μέχρι τα ΙΕΚ διδάσκονται και εφαρμόζουν την ίδια θεωρία ψυκτικών εγκαταστάσεων. Με συμπάθεια. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.