Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ενίσχυση Ενεργειακών Επιθεωρητών


nik

Recommended Posts

Από τον λογαριασμό μου(στο buildingcert) πατώντας το πεδίο:"Δείτε την αίτηση ενίσχυσης ενεργειακού επιθεωρητή" μου βγάζει :"η αίτηση σας εγκρίθηκε" αλλά δεν είμαι στην λίστα.

Εχει τύχει σε κάποιον συνάδελφο?

Link to comment
Share on other sites

Είχα τηλεφωνήσει πριν μήνες, μου χαν πει ότι κάνουν ελέγχους. Σιγά τον έλεγχο που απαιτείται. Πιστεύω ότι τα βγάζουν σιγά σιγά γιατί δεν είναι διαθέσιμα τα κεφάλαια στο σύνολο τους.

Τώρα σχετικά με τις εξετάσεις, μου φαίνεται δύσκολα να δίνουν λεφτά και μετά να τα πάρουν πίσω. Με ποιο τρόπο και που θα τα βρουν να μας τα πάρουν; Ίσως είναι προάγγελος της κατάργησης των εξετάσεων η εκταμίευση των χρημάτων.

 

υ.γ. Για στατιστικούς λόγους αναφέρω ότι έχω εγκριθεί και εγώ να λάβω επιδότηση, δεν είμαι στη λίστα που βγήκε χθες, δεν έχω δώσει εξετάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Οι εξετάσεις δεν παίζουν ρόλο, ούτε εγώ έχω δώσει και είμαι στα ονόματα που βγήκαν. Εφόσον αναφέρεται στην αίτηση ότι έχει εγκριθεί, προφανώς είσαι στους δικαιούχους. Απλά, μάλλον δε βγάλαν όλα τα ονόματα μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Ούτε εγώ είμαι μέσα και είχα κάνει τα χαρτιά μου σωστά με επιβεβαίωση με ημερομηνία αίτησης 25/09/2013.Μπορείτε( αυτοί που εγκρίθηκαν) να βάλετε ημερομηνία αίτησης, για να δούμε με ποιον τρόπο γίνεται η επιλογή.Ευχαριστώ.

Edited by spiros198
Link to comment
Share on other sites

Ο υπευθυνος που ασχολειται με τις online πληρωμες  των ενισχυσεων των ενεργειακων λειπει μερες με αδεια και γυρναει την Δευτερα...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.