Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πρόσβαση στο Internet από τον Οκτώβριο σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων της Lufthansa


Engineer

Recommended Posts

Στο μέλλον, η δυνατότητα πρόσβασης στο Internet κατά τη διάρκεια μιας πτήσης αναμένεται να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση όπως συμβαίνει τώρα, με ελάχιστες αεροπορικές εταιρείες να επιλέγουν να εξοπλίσουν τα αεροσκάφη τους με τον κατάλληλο εξοπλισμό και κυρίως για υπερατλαντικές πτήσεις.

Η Lufthansa, μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα τη λειτουργία ευρυζωνικής σύνδεσης στο διαδίκτυο σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Η υπηρεσία βασίζεται στην ευρυζωνική δορυφορική τεχνολογία Ka-band, με αξιόπιστη κάλυψη που παρέχει το δίκτυο Global Xpress της Inmarsat.

 

Ήδη από τον προηγούμενο μήνα η Lufthansa έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση των απαραίτητων κεραιών σε ένα από τα αεροσκάφη της οικογένειας των Airbus A320 που διαθέτει η εταιρεία στον στόλο της. Οι επιβάτες θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την ασύρματη ευρυζωνική σύνδεση στις φορητές συσκευές τους από τον προσεχή Οκτώβριο προκειμένου να πλοηγηθούν σε ιστοσελίδες, να κατεβάσουν ή να στείλουν e-mail αλλά και να δουν streaming video από σχετικές υπηρεσίες όπως το YouTube.

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Τα υπόλοιπα αεροσκάφη της οικογενείας A320 (μοντέλα A319, A320 και A321) θα αποκτούν σταδιακά τη δυνατότητα έως τα μέσα του 2018 σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα της Lufthansa, έχοντας ήδη πάρει το πράσινο φως από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφαλείας της Αεροπορίας (EASA). Στο προσεχές μέλλον, η υπηρεσία πρόσβασης στο Internet, θα παρέχεται και από τις θυγατρικές αεροπορικές εταιρείες της Lufthansa όπως τη EuroWings, τη Swiss και την Austrian Airlines. Η Lufthansa δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει.

 

Πηγή: http://www.insomnia....

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.