Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερωτήσεις για τον Γ.Ο.Κ. στο Τ.Ε.Ε.


ANTONIS130

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει στο Τ.Ε.Ε. κάποιος αρμόδιος που να σου δίνει απάντήσεις για τον οικοδομικό κανονισμό? Και αν ναι κατά πόσο σου απαντάνε και σε βοηθάνε?

Link to comment
Share on other sites

Η πρώτη δουλειά που μου "έκατσε" ήταν μια αναθεώρηση οικ. αδείας. Πηγαίνοντας στην πολεοδομία μαθαίνω ότι έχει αλλάξει ο αντισεισμικός και πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις στα στατικά. Τηλεφωνώ λοιπόν στο ΤΕΕΚΜ - για να πάρω μια ιδέα ως παντελώς άσχετος- και με συνδέουν με μία κυρία (γενικά..) υπεύθυνη. Η απάντηση που πήρα ήταν ότι ΔΕΝ χρειάζεται τροποποίηση στατικών και ότι μου λέν βλακείες στην πολεοδομία. Κάνω τον χαζό και ξαναπάω όπου κ προσέφερα άφθονο γέλιο στους εκεί μηχανικούς της. Τελικά η λύση, δόθηκε με τηλ. επιβεβαίωσης σε γνωστό φίλο πολ. μηχανικό-υπ. διδάκτορα τότε, όπου και πήρα την αυτονόητη απάντηση (Η αρχική οικ. άδεια ήταν του 2003..). Ίσως να ήταν η συγκεκριμένη υπεύθυνη, ίσως να'ναι το γενικότερο κλίμα, δεν ξέρω..εγώ απλά μια εμπειρία μοιράστηκα.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Οπότε grtopo απλά τηλεφωνώ στο ΤΕΕ και αυτοί με συνδέουν με κάποιον αρμόδιο για τον Γ.Ο.Κ ?

Link to comment
Share on other sites

Ναι, υπάρχει και μάλιστα είναι άψογοι γνώστες.

__________________

συμφωνώ

ενα τηλ 2310-253484-5 αλλά έχω 3 χρόνια νατο πάρω, δεν ξερω αν άλλαξε

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει και υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ, με την ονομασία ΔΟΚ, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, οδός Αμαλιάδος κοντά στον Σταθμό Πανόρμου, με τμήμα μηχανικών που ασχολείται αποκλειστικά με την εφαρμογή του ΓΟΚ.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ, όσες φορές τη χρειάστηκα, ήταν σε θέμα του άρθρου 9 και αναγκάστηκα να πάω εκεί με σχέδια, γιατί δεν θα μπορούσαν αλλιώς να με βοηθήσουν. Δεν γνωρίζω αν εξυπηρετούν τηλεφωνικα και η αλήθεια είναι πως δεν έχω και κάποιο τηλέφωνο να σου δωσω.

Link to comment
Share on other sites

Μια διευκρίνιση για τη ΔΟΚ :Πλέον τυπικα η ΔΟΚ απαντά σε επίσημα ερωτήματα της πολεοδομίας (όχι σε μηχανικούς). Βέβαια αν πας εκεί φαντάζομαι οτι θα εξυπηρετήσουν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.