Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Προτάσεις για media player για τηλεόραση


zio7

Recommended Posts

βλέπεις σειρές-ταινίες και με ελληνικούς υπότιτλους?

 

 

Το παρακάτω που το βρήκα πιο φθηνό τι διαφορές έχει?

http://www.e-smartbuy.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4574&virtuemart_category_id=316&Itemid=71

Edited by zio7
Link to comment
Share on other sites

Ναι εννοείται τα βλέπεις αυτά με ελληνικούς υπότιτλους. Τους φορτώνει απευθείας από τα γνωστά σάιτ τύπου subtitles.gr και τους παίζει παράλληλα με το stream του βίντεο.

Αυτό που βρήκες πιο φθηνό ειναι το αντίστοιχο προ-προηγούμενο μοντέλο. Πολύ παλιός επεξεργαστής και ξεπέρασμενα χαρακτηριστικά (τα οποία στο smart buy δεν τα αναφέρει, πχ λέει οκταπυρινη κάρτα γραφικών αλλά δεν λέει ποια κάρτα. Σίγουρα όχι κάποια καινούρια παντως). Αυτό που σου έδειξα κυκλοφόρησε πριν 3 μήνες, εχει Android 5.1, υποστηρίζει 4Κ και παίζει H.265, δηλαδή είναι συμβατό με τα είδη βίντεο που θα κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια. Είναι λίγες οι φορές που έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ με μια συσκευή όσο έχω με το MXIII-G.

Το βρήκα και εδώ αλλά είναι εξαντλημένο:

https://www.hellasdigital.gr/category-477/mini-pc/mxiii-g-tv-box-android-5.1-2gb16gb/?sl=en

Edited by letom
Link to comment
Share on other sites

Η διαφορά είναι ότι το ένα έχει τον S802 και το άλλο τον S812 (και οι δύο Amlogic), που δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση 70€ διαφορά.

 

Σκέψου πως απ'ευθείας απο κίνα, αγοράζεις tvbox με τον S805X (64bit, h265 4k 10bit, vp9) με 6άρι android για 37$.

Μέχρι και με διπλό επίγειο/δορυφορικό δέκτη έχουν βγάλει android box! όμως το android δεν υποστηρίζει απ' όσο ξέρω το tvheadend του kodi (βλέπεις τηλεόραση με άλλο app).

 

zio7 δε χρειάζεται να αγοράσεις κάτι ακριβό, όταν σε 2~3 χρόνια θα είναι ούτως ή άλλως παρωχημένο.

 

Πάντως να προειδοποιήσω σχετικά με το υποτιθέμενο δωρεάν περιεχόμενο streaming, ότι δε γίνεται νόμιμα και οποιαδήποτε σχετική αναφορά θα διαγραφεί.

 

Το kodi είναι μεν ένα απολύτως νόμιμο media center ανοικτού κώδικα, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τα addons που εγκαθιστά ο χρήστης με δική του ευθύνη.

Link to comment
Share on other sites

Gousgouni 70€ παραπάνω έχει στο δεύτερο λινκ που εβαλα και ίσως είναι πολλά. Στο πρώτο λινκ η διαφορά είναι 30 και πιστεύω τα αξίζει άνετα. Αν και για μένα αξίζει κι άλλα τόσα για τη δουλειά που κάνει. Η αίσθηση του να μπορείς να βλέπεις ο,τι θες οπότε θες δεν συγκρίνεται με τίποτα. Τηλεόραση που λες παίζει κανονικά και μέσω kodi addons και μέσω iptv client (πάλι μέσω kodi ή μέσω αλλού app). Εκτός από νεότερο επεξεργαστή και νεότερο Android, είναι πολύ σημαντικό το ότι το MXIII-G είναι είναι δοκιμασμένο και πετυχημένο. Το έχει πάρα πολυς κόσμος και πουθενά δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα. Αντίθετα με άλλα μοντέλα που γίνεσαι "πειραματοζωο", τα παίρνεις και ο,τι σου κάτσει. Και μπορούν να σου κάτσουν πολλά και διάφορα. Από hardware πχ. να σου καεί το box (συχνό φαινόμενο στην παλιά σειρά mxiii) μέχρι software πχ. οι πειραγμενες rom με τις οποίες στέλνονται τα box από τα κινέζικα eshop και είτε δεν κάνουν update το kodi, είτε έχουν αλλά θέματα.

Για τα addons των ταινιών κλπ έχεις δίκιο ότι είναι πειρατικό περιεχόμενο οπότε καλύτερα προσωπικό μήνυμα όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι.

Link to comment
Share on other sites

Ξέρει κανείς αν μπορώ να περάσω με κάποιο τροπο Kodi στο ps4; Η αλλιώς να στριμαρω κατευθείαν από την εφαρμογή movie box του κινητού στο ps4;

Δεν θέλω να κατεβάζω στο iPhone πρώτα και μετά να τις βλέπω..

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Όχι δε μπαίνει σε PlayStation. Απο κονσόλες μόνο σε Xbox (απο εκεί είχε πάρει και το αρχικό του όνομα XBMC)

Streaming σε PS μπορείς να κάνεις με το Plex, αλλά δεν ξέρω πως συνεργάζεται με την έκδοση για android.

 

Πάντως βλέπω πως έχεις ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά για να αγοράσεις υπερτιμημένες (κατά προσωπική άποψη) συσκευές όπως το iphone και το PS4 και αποφεύγεις να αγοράσεις ένα wireless display dongle (ή mhl καλώδιο αν το υποστηρίζει η συσκευή σου) για να ενώσεις το κινητό με την τηλεόραση;

 

και στο iphone μπορείς να βάλεις kodi αν το κάνεις jailbreak.

Link to comment
Share on other sites

Για Kodi καλύτερα ένα mini HTPC με Windows από ένα καλό Android Box?

Ένα Zotac ID18 που έχω και κάθεται ας πούμε κάνει για τη δουλειά;

Link to comment
Share on other sites

Για εμένα καλύτερα OpenELEC.

Πάντως από θέμα hardware τα HTPC είναι σαφώς ανώτερα αλλά και αρκετά ακριβότερα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.