Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Επισκευή οροφής κατοικίας - παλιό και μάλλον επικίνδυνο


 
JTB

Recommended Posts

Εχω φανεί... αυτό δεν αλλάζει... Φιλικά ή επαγγελματικά, έχω επισκεφτεί τον χώρο...Το ζήτημα τώρα είναι να εξασφαλίσω ότι κάθε μελλοντικός ισχυρισμός δεν θα αποκλίνει από τη πραγματικότητα.

 

Επίσης να γίνει ξεκάθαρο ότι ΑΡΝΗΘΗΚΑ να προχωρήσω σε κάθε εργασία...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν έχεις ήδη φύγει διότι ξέρεις οτι θα βρεθεί σίγουρα επόμενος να το κάνει. Ο επόμενος θα είναι τσοπάνης με ή χωρίς πτυχίο. Αν δεν είναι τσοπάνης θα είναι εγκληματίας με ή χωρίς πτυχίο. Τελικά λες αφού θα γίνει που θα γίνει που θα γίνει, ας βγάλω τουλάχιστον και εγώ κάτι για να ταΐσω τα παιδιά μου. Η επιλογή δική σου.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Αν αρχίσουμε να λαμβάνουμε υπόψη ότι θα βρεθεί κάποιος άλλος να το κάνει θα καταλήξουμε να κάνουμε τα πάντα: να κόβουμε κολώνες, να καταργούμε δοκάρια κλπ. Πάντα θα υπάρχει κάποιος (συνήθως και περισσότεροι) 'τσοπάνης' ή 'εγκληματίας' να κάνει το οτιδήποτε. Επειδή όμως σε θέματα ασφαλείας δεν παίζουμε, απλά την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια και αφήνουμε την ευθύνη και τις συνέπειες της στο δίδυμο ιδιοκτήτη - τσοπάνη.

 

Συνάδελφε JTB αν έχεις δώσει στον πελάτη το οποιοδήποτε έγγραφο, τεχνική έκθεση κλπ που να λέει το οτιδήποτε άλλο πλην της ακραίας επικινδυνότητας του χώρου και του ορθού τρόπου αποκατάστασης θα σου πρότεινα να στείλεις ένα επιπλέον email στο οποίο να του αναλύεις την ακριβή κατάσταση του ακινήτου του και των κινδύνων που υπάρχουν. Το email αυτό θα το φυλάξεις στο αρχείο σου για μελλοντική χρήση (αχρείαστο να είναι...)

Edited by Roy_Hobbs
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.