Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Χορήγηση αντιγράφων ΠΕΑ και Εκθέσεων


Engineer

Recommended Posts

Ανακοίνωση από το buildingcert.gr

 

“Σας ενημερώνουμε ότι, το κατα περίπτωση αρμόδιο Τμήμα Επιθεώρησης Ενέργειας δύναται να χορηγεί αντίγραφα των υποβληθέντων ΠΕΑ και Εκθέσεων Συστημάτων Θέρμανσης και Κλιματισμού, είτε στον Ενεργειακό Επιθεωρητή, είτε στον ιδιοκτήτη κατόπιν υποβολής αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης με επικύρωση του γνησίου της υπογραφής από Δημόσια Αρχή.

 

Στην αίτηση, η οποία μπορεί να υποβληθεί είτε ηλεκτρονικώς, είτε ταχυδρομικώς στο αρμόδιο Τμήμα Επιθεώρησης Ενέργειας (για τις σχετικές διευθύνσεις, παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε το Αρχείο Επικοινωνίας), θα πρέπει να αναγράφονται αναλυτικά τα στοιχεία της διεύθυνσης του ακινήτου και το όνομα του ιδιοκτήτη.“

 

Πηγή: http://polytexnikanea.gr/WP3/?p=46393

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Με χρήση των κωδικών του taxis και μόνο, μέσω εφαρμογής της ΓΓΠΣ, θα έφτανε. Έτσι νομίζω. Ακόμα ζητούν <<επικύρωση του γνησίου της υπογραφής από Δημόσια Αρχή>>. Τι να λέμε τώρα;

Link to comment
Share on other sites

Νεα υπηρεσια για νεους δημοσιους υπαλληλους που τοσο χρειαζομαστε.

Και μολις δε θα χρειαζεται πλεον, θα αποσπαστουν σε καποιο πολιτικο γραφειο...

Link to comment
Share on other sites

ΕΛΕΟΣ με τη μπανανία!!! Τα ΠΕΑ θα έπρεπε ναι είναι δημόσια και να μπορούν να αναζητηθούν από τον κάθε ιδιοκτήτη απλά και μόνο με την διεύθυνση. 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα έλεγα από τον κάθε ενδιαφερόμενο, από τον οποιονδήποτε! Δεν είναι αρκετό το να αναγράφεται η ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου στις αγγελίες πωλήσεων & μισθώσεων -που στην πλειοψηφία δεν αναγράφεται, αλλά λέμε τώρα- ούτε και η ανάρτηση σε εμφανές σημείο των δημοσίων κτηρίων. Θα έπρεπε ο πάσα ένας, να έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα. Δεν είναι δα και κάνα επτασφράγιστο μυστικό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.