Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα


ΥΔΡΑΙΟΥ ΝΤΙΝΑ

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επειδή δεν έχω μελετήσει το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί , εχει κάποιος υπ' όψιν του αν το παράβολο για αυθαίρετα που έχουν κατεδαφιστεί πριν το 2011 παραμένει 500 ευρω?

Link to comment
Share on other sites

Επειδή δεν έχω μελετήσει το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί , εχει κάποιος υπ' όψιν του αν το παράβολο για αυθαίρετα που έχουν κατεδαφιστεί πριν το 2011 νομίζω για αυθαίρετα πριν τις 28.7.2011 που έχουν κατεδαφιστεί - είναι διαφορετικό  παραμένει 500 ευρω?

Link to comment
Share on other sites

οπως ειπε και ο καν

106/      4

αν μιλαμε για αυτο

 

Αυθαίρετες κατασκευές πριν από τις 28.7.2011, που έχουν κατεδαφιστεί από τους ιδιοκτήτες και για τις οποίες έχουν βεβαιωθεί πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης στην αρμόδια φορολογική αρχή και δεν έχει εκδοθεί αμετάκλητη δικαστική απόφαση για την κατεδάφισή τους, υπάγονται στις διατάξεις του παρόντος με την καταβολή παραβόλου ποσού πεντακοσίων (500) ευρώ. Για την υπαγωγή υποβάλλεται αίτηση, τεχνική έκθεση μηχανικού και αποδεικτικά στοιχεία για την κατεδάφιση, δεν απαιτούνται πρόσθετα στοιχεία και σχέδια και εφαρμόζεται η διαδικασία διαγραφής ανείσπρακτων βεβαιωθέντων προστίμων, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος.

Edited by dimitris GM
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ανούσιες και γενικές. Εστίασαν κυρίως στην στελέχωση των υπαλλήλων και στην κατάρτιση χρονοδιαγράμματος για την εφαρμογή του νόμου. Δεν αναφέρθηκαν σε λεπτομέρειες των άρθρων αλλά σε ιδιοκτησιακά προβλήματα λες και εκείνη την ώρα ο υπουργός θα τα δεχόταν.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.