Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Οι Google Maps στο Android δείχνουν τώρα με μεγαλύτερη ακρίβεια προς ποια κατεύθυνση είστε στραμμένοι


Engineer

Recommended Posts

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση των Google Maps για Android περιέχει μία μικρή αλλά ιδιαίτερα σημαντική αλλαγή που δεν αναφέρεται στον κατάλογο με τις αλλαγές: το βέλος της κατεύθυνσης, που αντιπροσωπεύει την θέση του χρήστη στον χάρτη, έχει και μία μπλε δέσμη, σαν να προέρχεται από κάποιο φακό ή καλύτερα από το φανάρι ενός αυτοκινήτου, αφού αλλάζει και σε εύρος.

 

Το εύρος της δέσμης αλλάζει και γίνεται πιο στενό και εξαρτάται από την ακρίβεια της πυξίδας κάθε δεδομένη στιγμή. Μία δέσμη με μεγάλο εύρος σημαίνει ότι η πυξίδα χρειάζεται "καλιμπράρισμα" (η Google στο blog της δείχνει το πως μπορεί να γίνει η βαθμονόμηση της πυξίδας ανεξάρτητα από την συσκευή και από ότι φαίνεται δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από το να σχηματίσει ο χρήστης ένα οκτάρι στον αέρα ενώ περιστρέφει ελαφρώς την συσκευή κατά μήκος της κίνησης).

 

Ο στόχος είναι το νέο αυτό χαρακτηριστικό να βελτιώσει την ακρίβεια του προσανατολισμού, αλλά και να διευκολύνει τον χρήστη ώστε να βρίσκει ταχύτερα την κατεύθυνση προς την οποία κοιτάζει με μία ματιά,

 

Posted Image

 

Πηγή: http://www.insomnia....

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.