Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Προς παράταση τεσσάρων μηνών για την τακτοποίηση αυθαιρέτων με τον ισχύοντα Ν.4178


Engineer

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 185
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στο ΦΕΚ αυτό το: "Η προθεσμία αυτή δύναται να λήξει νωρίτερα από το τετράμηνο, με την ισχύ του νέου “Νόμου για τον έλεγχο και την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος”, ο οποίος βρίσκεται σε διαβούλευση έως τις 10/10." έχει φύγει. Το ζήτημα είναι ότι στο ΦΕΚ η υπογραφή των υπουργών έχει ημερομηνία 05-10-16, το δελτίο τύπου βγήκε στις 07-10-16.

 

Πώς γίνεται οι υπουργοί να έχουν υπογράψει για παράταση 4 μηνών στις 05-10 και να βγαίνει δελτίο τύπου με πιθανότητα νωρίτερης λήξης ισχύος στις 07-10??

Link to comment
Share on other sites

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 7-10-2016

 

Παράταση Προθεσμίας υπαγωγής στον Ν. 4178/2013 Αντιμετώπιση της Αυθαίρετης Δόμησης Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο και άλλες Διατάξεις

 

 

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας δίνεται τετράμηνη προθεσμία για την υπαγωγή στον ισχύοντα Νόμο 4178/2013 Αντιμετώπιση της Αυθαίρετης Δόμησης Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο και άλλες Διατάξεις. Συγκεκριμένα, ο παλιός Νόμος λήγει την 8η Φεβρουαρίου 2017, με την πάροδο συνολικά 42 μηνών από την δημοσίευσή του.

 

Η προθεσμία αυτή δύναται να λήξει νωρίτερα από το τετράμηνο, με την ισχύ του νέου Νόμου για τον έλεγχο και την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος, ο οποίος βρίσκεται σε διαβούλευση έως τις 10/10.

 

Απο την πλατφορμα των αυθαιρετων η ανακοινωση . . .

Link to comment
Share on other sites

έχει βγει ΦΕΚ στο μεταξύ με υπουργική απόφαση και το ΤΕΕ ανεβάζει το δελτίου τύπου!! και θα μου πείτε τώρα και σιγά και τι έγινε, έλα μου ντε όμως που άλλα λέει το ΦΕΚ και άλλα το δελτίο τύπου  :shock:  :evil:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.