Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κληροτεμάχιο αλλαγή μορφής


Recommended Posts

Οκ @nbr .Μα για αυτό έκανα ερώτηση.Η αποτύπωση έγινε ,γεωαναφερθηκε προχειρα ωστε να έχω εικόνα,να δω που πέφτουν χοντρικα τα ορόσημα  και να τα ψαξω ασχετα αν δεν ειχα βρει κατι αρχικα,  και τωρα θα μετρήσω όλο όπως λές το τετραγωνο. Ευχαριστώ για την βοήθεια σου

Edited by Elounda
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εδώ αγαπητοί συνάδελφοι να αναφέρω ότι, στην περίπτωση του φίλου μας, όσο και να φαίνεται περίεργο, μπορεί αν κάποιος διαβάσει τα συμβόλαια όλων των ομόρων, να μην υπάρχει καμία αναφορά στη διανομή! Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτό συμβαίνει (δουλεύω σε ανάδοχο κτηματογράφησης). Γίνεται αναφορά σε νεότερες καταμετρήσεις κλπ.

Μπορεί δηλαδή η αποτυπωμένη κατάσταση σήμερα, να είναι σύμφωνη με τους τίτλους όλων των εμπλεκομένων, και τα όρια να είναι μην αμφισβητούνται από κανέναν. Στις περιπτώσεις αυτές, τα γραφεία κτηματογράφησης δεν εφαρμόζουν τη διανομή σε ότι αφορά τα όρια μεταξύ των οικοπέδων, αλλά ελέγχουν την συνάφεια με τους τίτλους κτήσης, σε ότι αφορά τις διαστάσεις και το εμβαδό τους. Η υπάρχουσα νομοθεσία από όσο έχω καταλάβει επιτρέπει την προσέγγιση αυτή.

Οι δρόμοι της διανομής πάντως, υπάρχει πάντα μέριμνα να καταχωρούνται στο υπόβαθρο, στο ονομαστικό τους πλάτος, ακόμα και αν έχουν καταπατηθεί, καθώς οι διανομές αποτελούν ρυμοτομικά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.