Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πτυχίο τεχνολόγου μηχανικού από παιδαγωγικά


ThrylosLol

Recommended Posts

Γεια σας, έχω μια ερώτηση την οποία δεν ξέρω αν πρέπει να την κάνω σε αυτό το φόρουμ ή σε φόρουμ παιδαγωγικών.

Λέω να δώσω πανελλήνιες και να περάσω παιδαγωγικά, μου είπανε πως η διάρκεια της σχολής είναι τέσσερα χρόνια και αν θέλω μπορώ να συνεχίσω και πέμπτο χρόνο για να πάρω και το πτυχίο τεχνολόγου μηχανικού.

Σε περίπτωση που επιλέξω να πάρω και αυτό το πτυχίο τι ακριβώς θα μου χρησιμέψει? Θα μπορώ να διδάσκω μηχανολογικά? Με ένα έτος σπουδών θα είμαι σε τέτοιο επίπεδο?

Αν γνωρίζει κάποιος ας μου εξηγήσει λίγο τι παίζει με αυτό το πτυχίο γιατί ακούω πολλούς να λένε πως αξίζει να το πάρω όμως μου φαίνεται λίγο παράξενο να καταφέρω να φτάσω σε τέτοιο επίπεδο όταν από μηχανολογικά δεν γνωρίζω και πολλά.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

ι να περάσω παιδαγωγικά, μου είπανε πως η διάρκεια της σχολής είναι τέσσερα χρόνια και αν θέλω μπορώ να συνεχίσω και πέμπτο χρόνο για να πάρω και το πτυχίο τεχνολόγου μηχανικού.

 

Τι κοινό μπορεί να έχει το πρόγραμμα σπουδών του παιδαγωγικού με  αυτό των τεχνολόγων μηχανικών  για να ισχύει το παραπάνω ? !

Link to comment
Share on other sites

Τι κοινό μπορεί να έχει το πρόγραμμα σπουδών του παιδαγωγικού με  αυτό των τεχνολόγων μηχανικών  για να ισχύει το παραπάνω ? !

Κοίτα δεν ξέρω τη σχέση έχει το ένα με το άλλο, για την ακρίβεια δεν γνωρίζω από μηχανολογικά απλά από την στιγμή που μου το είπανε αποφάσισα να το ψάξω για να δω τι ακριβώς μπορεί να μου προσφέρει το συγκεκριμένο πτυχίο.

 

Τέτοιο πτυχίο δίνει μόνο η ΑΣΠΑΙΤΕ.Μπες στο aspete.gr για περισσότερες πληροφορίες.

 

Κοίταξα την ιστοσελίδα τους απλά δεν έχω καταλάβει αν με αυτό το πτυχίο θα μπορώ να διδάσκω μηχανολογία ή αν θα μπορώ να δουλέψω σε ειδικότητες μηχανολογίας.

Από μηχανολογία γενικά δεν ξέρω τίποτα για αυτό και προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς σχέση έχουν τα παιδαγωγικά με αυτό το δεύτερο χαρτί που δίνουν με έναν χρόνο παρακολούθησης μαθημάτων.

Link to comment
Share on other sites

Θα γίνεις εκπαιδευτικός σε μηχανολογικά θέματα που θα διδαχθείς και εάν συνεχίσεις και στο 5ο έτος θα πάρεις πτυχίο και Μηχανολόγου Μηχανικού Τ.Ε. με τα αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα.

Link to comment
Share on other sites

Έχεις το δικαίωμα να εργαστείς ως εκπαιδευτικός με τη λήψη του πτυχίου Μηχανικού από ΑΣΠΑΙΤΕ

Για εργολαβίες παλαιά ήξερα πως έπρεπε να περιμένεις πέντε χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.