Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Νέος Μισθωτός Μηχανικός εν έτει 2017 - Αμοιβή


ilias90

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,


 


Θα ήθελα να επικαιροποιήσω το συγκεκριμένο θέμα μιας οι καταστάσεις είναι ρευστές και όλα αλλάζουν στα οικονομικά - ασφαλιστικά.


 


Εγώ προσωπικά είμαι πολιτικός μηχανικός χωρίς ΤΣΜΕΔΕ ακόμα, τελειώνω μεταπτυχιακό σε επαρχιακή πόλη που δύσκολα βρίσκει κάποιος δουλειά στον τομέα μας και σιγά σιγά αρχίζω το ψάξιμο δουλειάς σαν μισθωτός μηχανικός για προσωπικούς λόγους στην Αθήνα. Παράλληλα απασχολούμαι εθελοντικά σε ένα τεχνικό γραφείο, και ως αμοιβή θα έχω μία συστατική επιστολή που θα συνοδεύει το βιογραφικό μου και θα αναφέρει ότι για τους τελευταίους μήνες έχω ασχοληθεί με κάποια βασικά αντικείμενα της δουλειάς (αυθαίρετα, ενεργειακή αναβάθμιση, autocad).


 


Το ερώτημα μου είναι τι μικτό μισθό ζητάει κάποιος νέος μηχανικός με μικρή εμπειρία σαν εμένα.


Διαφέρει, για παράδειγμα, και πόσο ο μισθός για μία αγγελία δουλειάς που ζητείται απλά ένας πολιτικός μηχανικός με μία άλλη αγγελία που ζητείται πολ. μηχ. με μεταπτυχιακό και άριστα αγγλικά και autocad;


 


Επιπλέον, από τον μικτό μισθό τι κρατήσεις υπάρχουν για να βγάλω πόσα θα μένουν καθαρά; (Απ' όσο ξέρω για μηχανικό μέχρι 5ετίας στο τσμεδε το ποσό ασφάλισης ανέρχεται περί τα 170/μήνα με τον εργαζόμενο να πληρώνει το 1/3 αυτών)


Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.