Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παράταση ως τις 30/12/2016 η καταβολή του ΤΣΜΕΔΕ Β2016


Engineer

Recommended Posts

Δες μερικές σελίδες πίσω στο θέμα "Ειδοποιητηριο ΤΣΜΕΔΕ" στην κατηγορία "Ασφαλιστικά". Εκεί γενικά έχουν συζητηθεί όλα τα σχετικά.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 245
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χάνουμε την ασφαλιστική κατηγορία (1η) αν δεν πληρώσουμε το B/2016?

Το τελευταίο ήταν αυτό, αυτό θα γινόταν αν δεν είχε πληρωθεί το Α/2016.

Σωστά;

Έτσι κι αλλιώς από το 2017 αλλάζουν όλα αλλά ξέρει κάτι κάποιος για το Β/2016;

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έλα ντε;

Και αν κάνουμε ρύθμιση τώρα στο Τ(Σ)ΜΕΔΕ την χάνουμε πάλι;

Link to comment
Share on other sites

Δεν πληρωσα το Β2016 και πίστευα ότι έχασα τη ρύθμιση. Πριν λίγο τράβηξαν τα χρήματα.

Τι σημαίνει αυτο;

Link to comment
Share on other sites

Τελικά μάλλον διαψεύδομαι με ότι θα έδιναν παράταση , αφού κύλησε και το σημερινό 24 ωρο και δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση ή κινητικότητα  για παράταση του Β 2016 Γαμώ την γκίνια μου μέσα , μια φορά για λογικό λόγο δεν είχα (και πως ήταν δυνατό με τόσα που πληρώνουμε) και ενώ τις προηγούμενες που πλήρωνα έδιναν και μετά 2 μήνες παράταση   , τώρα που δεν πλήρωσα τίποτα Μάλλον σε αυτό που έγραψα περί αναλγησίας σε προηγούμενο ποστ μου , αν δεν αλλάξει κάτι στις επόμενες μέρες , θα πρέπει να συμπεριλάβω και τους τωρινούς κυβερνώντες . 

 

Επομένως λογικά τέλος και με τον διακανονισμό μου των 100 δόσεων στο ΤΣΜΕΔΕ  ή έχω περιθώριο ακόμα με κάποιες  αλλαγές που βλέπω στο νόμο των 100 δόσεων ,αλλά που όπως διαβάζω αφορούν 100 δόσεις για φορολογικές οφειλές ? 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Τελικά μάλλον διαψεύδομαι με ότι θα έδιναν παράταση , αφού κύλησε και το σημερινό 24 ωρο και δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση ή κινητικότητα για παράταση του Β 2016 Γαμώ την γκίνια μου μέσα , μια φορά για λογικό λόγο δεν είχα (και πως ήταν δυνατό με τόσα που πληρώνουμε) και ενώ τις προηγούμενες που πλήρωνα έδιναν και μετά 2 μήνες παράταση , τώρα που δεν πλήρωσα τίποτα Μάλλον σε αυτό που έγραψα περί αναλγησίας σε προηγούμενο ποστ μου , αν δεν αλλάξει κάτι στις επόμενες μέρες , θα πρέπει να συμπεριλάβω και τους τωρινούς κυβερνώντες .

 

Επομένως λογικά τέλος και με τον διακανονισμό μου των 100 δόσεων στο ΤΣΜΕΔΕ ή έχω περιθώριο ακόμα με κάποιες αλλαγές που βλέπω στο νόμο των 100 δόσεων ,αλλά που όπως διαβάζω αφορούν 100 δόσεις για φορολογικές οφειλές ?

Στο είχα πει βρε Γιώργο δεν θα υπήρχε παράταση ούτε καν ασχολήθηκαν να απαντήσουν αρνητικά...

Ο διακανονισμός χάνεται αλλα έχω την πληροφόρηση ότι σύντομα θα ψηφιστεί νόμος που θα δίνει τη δυνατότητα να ξαναμπεί κάποιος. Είναι παρά μα παρά πολλοί αυτοί που έχασαν ρυθμίσεις και αν το δούνε μαθηματικά δεν τους συμφέρει να μην ξαναεισπραξουν τίποτα από αυτούς... Υπομονή

 

 

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Αυτό θα κάνω , αφού δεν υπάρχει προς το παρόν άλλη δυνατότητα Το εξάμηνο λογικά θα το πληρώσω με κάποιο ζόρι (και όχι μόνο δικό μου αλλά και των πελατών μου ) τον μήνα αυτόν ή αρχές του επόμενου Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα , αλλά ξέρω ότι και αυτοί το ίδιο ηλίθιοι είναι με τους προηγούμενους 

Link to comment
Share on other sites

χτες ακουσα στην τηλεοραση οτι θα δοθει δυνατοτητα να εξοφληθουν οι ασφαλιστικες εισφορες των μηχανικων δικηγορων που δεν πληρωθηκαν το 2016 σε 12 δοσεις.γνωριζει κανεις κατι?

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ το άκουσα στο ΣΚΑΙ μαζί ότι δεν θα χαθούν οι 100 δόσεις Εγώ μίλησα στο ΦΒ  και σε έναν καλό φίλο παλαιό συν φοιτητή και σήμερα βουλευτή , να θέσει το θέμα με την παράταση του Β 2016 και να μην χαθούν οι 100 δόσεις Του μετέφερα και κείμενα από εδώ Μου έγραψε ότι από σήμερα θα το προσπαθήσει (και δεν είναι από τα παιδιά που είναι μόνο κούφια λόγια όπως ο καλοχερέτας της Ελληνικής ταινίας με το ε τελείωσε) . Θα το προσπαθήσει σίγουρα.  Τουλάχιστον να ακουστεί και πάλι το αίτημα 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Οχι επισημα, μονο απο πρωιναδικους υπουργούς. Δηλαδη @@ριες.

 

Σταλθηκε μεσω tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και καλή χρονιά

μήπως μπορείτε να με πληροφορήσετε σε ποιο σημείο του e-tsmede μπορώ να βρω το ειδοποιητήριό μου;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.