Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Κατατακτήριες


Mitsos Ribopaido

Recommended Posts

Χαιρετώ το φόρουμ!

 

Πρώτο μου ποστ για ένα θέμα που με έχει βάλει σε σκέψεις.

 

Ειμαι 27, απόφοιτος του τμήματος ηλεκτρολογίας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε . Έχω πάρει τις άδειες , έκανα την εγγραφή μου στην ΕΕΤΕΜ (Εδω γελάμε αλλα ναι...)  και σκέφτομαι

να κάνω ένα βήμα παραπάνω και να δώσω κατατακτήριες για το μετσόβιο στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του χρόνου .

Ό λόγος είναι για τα επαγγελματικά δικαιώματα και γενικά γιατι μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον σαν ειδικότητα,..

Παράλληλα περιμένω αποτελέσματα απο τα ΕΛΠΕ ( ποτέ δεν ξέρεις που λένε ) και δουλεύω σε μια εταιρία στις αχαρνές με αντικείμενο την κατασκευή πινάκων και Πεδίων.

Την ηλεκτρολογία την γουστάρω τρελά (όλη η φαμίλια συνάδερφοι) και την ζώ απο τα 15 μου που ξεκίνησα οικοδομή

Ποιά η γνωμη σας?

Αξίζει η ταλαιπωρία? Είναι δύσκολη η σχολή ?Απαιτητική?

Ισχύει οτι ξεκινάω στο 5ο εξάμηνο αν περάσω?

 

Ευχαριστώ πολύ

Edited by Mitsos Ribopaido
Link to comment
Share on other sites

Το αν αξίζει εξαρτάται από εσένα. Εάν σου αρέσει να διαβάζεις και να ζεις στους ρυθμούς της νέας γενιάς αξίζει ανεπιφύλακτα. Η επαγγελματική πρόσοδος δεν είναι εύκολα μετρήσιμη και εξαρτάται κι από το πόσο εσύ θα αξιοποιήσεις το κάτι παραπάνω που προσφέρει ένα τόσο σπουδαίο πανεπιστήμιο, όπως πχ τη συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα από την πρώτη κιόλας μέρα.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ και σίγουρα θα μου δώσει το κάτι παραπάνω απλά το σκέφτομαι απο την άποψη, ότι μπορει κάποιος να πεί πάλι Ηλεκτρολογία (Επ ουδενί δεν είναι το ίδιο το αντιλαμβάνομαστε βεβαίως).

Η κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων και το πόσα θα μου προσφέρει είναι αυτό που με κάνει να το σκέφτομαι σοβαρά.

Link to comment
Share on other sites

Το κάτι παραπάνω δε το λέω τόσο από απόψεως γνώσεων, επειδή και καλά θα είναι πολυτεχνείο, όσο από απόψεως ευκαιριών συμμετοχής σε δράσεις, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτιστικών! Τα θέματα επαγγελματικών δικαιωμάτων είναι πολύ σχετικά την σήμερον ημέρα. Κι από αυτούς που τα' χουν, λίγοι πραγματικά τα χρησιμοποιούν.

 

Δεν είναι υποχρεωτικό να πας πάλι ηλεκτρολογία, μπορείς να πας και αλλού (και να ανοίξεις πόρτα και για άλλο κλάδο, αν θεωρήσουμε ότι λίγο πολύ σαν ηλεκτρολόγος έχεις αποκατασταθεί και δύσκολα φτάνεις πιο ψηλά).

Link to comment
Share on other sites

Σκεφτόμουνα για μηχανολόγος που είναι το μόνο πραγματικα που μου αρέσει περα απο την ηλεκτρολογία και την πληροφορική. Σε κάτι  άλλο δεν θα θελα να αναμειχτώ... Ίσως είμαι και τυχερός που είμαι ήδη έτοιμος σαν εκπαιδευτικος β-θμιας και όχι μέλος τεε να πληρώνω μπαμ εισφορές.. Πρέπει να το ψάξω λιγάκι παραπάνω.. Άρα λές απο θέμα γνώσεων δεν έχει τόσα παραπάνω να μου προσφέρει ε?

Link to comment
Share on other sites

Το κατάλαβα φίλε γιώργο.. Το ψάχνω πάντως ήδη ,,Είναι κάτι που με ενδιαφέρει άμεσα.. Για να δούμε

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.