Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αντικατάσταση στέγης σε προ του 1923


ankostas

Recommended Posts

Καλησπέρα,

εχω στην ιδιοκτησία μου παλιά πέτρινη κατοικία εντός οικισμού προτεινόμενου για παραδοσιακό. Εχω βεβαίωση από Δήμο για το σπίτι ως  προ του 1923, (η πολεοδομία αμφισβητεί το προ 1923 επειδή δεν υπάρχουν μαρτυρίες πλέον ;!).

Εντός του οικοπέδου υπάρχει και δευτερη κατοικία προ του 1975 που το έχω τακτοποίηση. Το τακτοποιημένο τμήμα έχει και ένα υπόγειο που επεκτείνεται και κάτω από τμήμα του ακάλυπτο του οικοπέδου,

Το ερώτημα είναι : Θέλω να κάνω αντικατάσταση στέγης στο προ του 1923 κτήριο. Πρέπει να αφήσω ακάλυπτο από το προς αντικατάσταση τμήμα, ώστε να έχω τελικά τον απαιτούμενο ακάλυπτο;

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν μπορείς να αποδείξεις παλαιότητα συνάδελφε διόρθωσε τη δήλωσή σου και τακτοποίησέ τα όλα ως προ του 1975 (εφ' όσον βρισκόμαστε στην ίδια ιδιοκτησία.) προφανώς και το υπόγειο. Αεροφωτογραφία απαραίτητη. Η εργασία που θέλεις να κάνεις εμπίπτει στις επιτρεπόμενες σε αυθαίρετα καθώς μπορεί να θεωρηθεί ως ενίσχυση, ενεργειακή αναβάθμιση ή και όλα μαζί. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.