Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

LH Logismiki & απαγόρευση χρήσης προγραμμάτων της


smaragda-b

Recommended Posts

Έχω την έκδοση 4.5....

 

Το εξώδικο το υπογράφουμε εμείς και το στέλνουμε σε αρμόδιο δικαστικό Επιμελητή Αθηνών για την επίδοση.

 

Στην προκειμένη περίπτωση το έχει συντάξει η Δικηγόρος μου, επαναλαμβάνω στηριζόμενη πάνω στο εξαιρετικό κείμενο του avgoust, οπότε είναι στημένο σωστά από Νομικής απόψεως και γράφει όλα όσα πρέπει να γράφει ένα τέτοιο κείμενο, οπότε γλιτώνετε τα έξοδα σύνταξης από ένα Δικηγόρο, τα ανέλαβα εγώ!

 

Δεν το ανεβάζω δημόσια διότι είναι σίγουρο ότι οι της Logismikis ήδη μας διαβάζουν.

 

Δηλώστε όσοι επιθυμείτε, να δούμε πόσοι μαζευόμαστε και να πετύχουμε καλύτερη τιμή επίδοσης, η οποία πάνω κάτω είναι κοντά στα 30-40 €.

 

Μπορώ να περιμένω έως τη Δευτέρα, αλλιώς εγώ θα κινηθώ έτσι κι αλλιώς άμεσα και θα το πάω σίγουρα και πιο πέρα εάν δε συμμορφωθούν.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η "πεινα" θα οδηγησει μετα βεβαιοτητας ολες τις εταιρειες λογισμικου σε αλλαγη των πολιτικων τους.

 

 

Επίσης για να καταλαβαίνουν και όσοι ΔΕΝ εχουν τεκτων , fespa , η λήψη κωδικών δεν γίνεται τ/φ αλλά αυτόματα μέσω internet.

Δλδ με το που βγαίνει στην οθόνη η ειδοποίηση λήξης πατάς το πλήκτρο ανανέωσης κωδικών και ακαριαία βγαίνει μήνυμα ότι έγινε η ανανέωση.

 

 

Θέλω να πω με έμφαση , ότι το ζητούμενο ΔΕΝ είναι η τεχνική υποστήριξη. Είναι το δικαίωμα χρήσης νομίμως κτηθέντος προιόντος.

Γινεται και τηλέφωνικα

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Είναι τραγικοί γιατί το έκαναν ακριβώς τη στιγμή που θα αρχίσει να κινείται το ΕΣΠΑ, δλδ η πελατεία. Αν κάποιος το σκεφτόταν να αγοράσει FESPA πλέον σταμάτησε να το σκέφτεται...

Link to comment
Share on other sites

Μα υπάρχει περίπτωση κάποιος να ανανεώσει με νταβατζιλίκια;;

 

Έχουν κακούς σύμβουλους ή παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, γιατί..............μάλλον περνάνε δύσκολα!

Διότι τέτοιες ενέργειες συνηγορούν ότι βρίσκονται σε δεινή θέση.

 

Προσωπικά το επόμενο λογισμικό θα είναι ΡΑΦ, μόνο και μόνο λόγω της συγκεκριμένης φιλοσοφίας της Λογισμικής.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ κακή κίνηση της εταιρείας!Όπως και η παλαιότερη τηλεφωνική δήλωσή τους, οτι δεν υποστηρίζουν πλέον ΕΚΩΣ/ΕΑΚ!

Το πιθανότερο είναι να το έχουν περάσει ως γραμμή, ώστε να αναβαθμίζουν οι πελάτες στην έκδοση με EC. Αν και εγώ την είχα ήδη αναβαθμίσει, εκεί είναι το εξωφρενικό!

Ξαφνικά δηλαδή,16 χρόνια μετά, αποφάσισαν να μην υποστηρίζουν τους κανονισμούς αυτούς! (δηλαδή να μην παρέχουν τηλεφωνική υποστήριξη ή μέσω mail)

 

ΥΓ. ενδεχομένως οι παλαιότερες εκδόσεις 3&4 να αποδείχθηκε ότι έχουν αυξημένη εκμπομπή ρύπων, συνεπώς είναι επιβεβλημένη η απόσυρσή τους...!

Σοβαρά μιλώντας, η εταιρεία πλέον, μάλλον θα πρέπει να υιοθετήσει ένα κόστος υποστήριξης, διότι με την παρούσα τακτική των υψηλών τιμών αναβαθμίσεων δύσκολα κάποιος θα προβεί σε αυτήν, δεδομένου οτι για αρκετά χρόνια ακόμη δεν θα αλλάξει το τοπίο σε νέες μελέτες/κατασκευές, ενώ ταυτόχρονα (θα) υπάρχει το κόστος ανάπτυξης των όποιων αναβαθμίσεων+το λειτουργικό.

Edited by zenmechanics
Link to comment
Share on other sites

Πολύ κακή κίνηση της εταιρείας!Όπως και η παλαιότερη τηλεφωνική δήλωσή τους, οτι δεν υποστηρίζουν πλέον ΕΚΩΣ/ΕΑΚ!

Ξαφνικά δηλαδή,16 χρόνια μετά, αποφάσισαν να μην υποστηρίζουν τους κανονισμούς αυτούς! (δηλαδή να μην παρέχουν τηλεφωνική υποστήριξη ή μέσω mail)

 

Μα δε μιλάμε για υποστήριξη!

Αυτό είναι το παράδοξο!

Μιλάμε ότι μας κλειδώνουν το ήδη υπάρχων, νομίμως αποκτημένο, πρόγραμμά μας!

 

Δεν θέλουμε να μας υποστηρίξουν σε τίποτα.

Θέλουμε απλά να δουλεύει το πρόγραμμα!

Link to comment
Share on other sites

Το κατάλαβα συνάδελφε.

Απλά το διατύπωσα για να δώσω έμφαση, δηλαδή πώς μπορεί μια εταιρεία που αναπτύσσει επί 16 χρόνια ένα λογισμικό βασισμένο σε έναν συγκεκριμένο κανονισμό, να δηλώνει οτι πλέον δεν παρέχει υποστήριξη σε αυτόν τον κανονισμό. Δεν ξέρω αν ήταν λόγια της στιγμής, αλλά φανταστείτε την έκπληξή μου, έχοντας αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση των EC και ενώ ζητούσα διευκρινίσεις σε κάποια αποτελέσματα σε επίλυση με ΕΑΚ/ΕΚΩΣ.

Edited by zenmechanics
Link to comment
Share on other sites

 

Έχουν κακούς σύμβουλους ή παίζουν το τελευταίο τους χαρτί μάλλον πριν κλείσουν!

 

Αυτό ακριβώς... Όταν παίρνουν τηλέφωνο συναδέλφους και προσφέρουν το πρόγραμμα στη μισή τιμή (+ έξτρα δώρα) κι εγώ αυτό καταλαβαίνω.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας, εγώ πήγα στο συνήγορο του καταναλωτή και περιμένω απάντηση.Όποιος θέλει καλό είναι να πάει έτσι ώστε να μαζευτούνε πολλές αιτήσεις προς την lh λογισμική!

Επίσης θα πρότεινα μέσω του forum να ορίσουμε ημερομηνία και ώρα και να μαζευτούμε κάμποσοι μηχανικοί να πάμε να συζητήσουμε με κάποιον υπεύθυνο της LH ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ το θέμα με απαίτηση να έχουμε όλοι κωδικοί (και υποστήριξη) είτε κάνουμε αναβαθμίσεις είτε όχι.Ούτως ή άλλως το δικαιούμαστε, και η LH ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ να κρατήσει έναν υπολογιστή με windows 7 & xp σε μια άκρη για να δίνει και σε μας κωδικούς και να μην κάθεται να λέει ότι έκανα αναβάθμιση σε windows 10 και δεν μπορώ να βοηθήσω αυτούς που έχουν windows 7 και πίσω! (λές και είχαμε dos)  :shock:

Και κάτι ακόμα.Νομίζω ότι άλλη αναβάθμιση δεν θα υπάρξει έτσι όπως πάει το πράμα γενικά και πολλά προγράμματα θα κλείσουν. Μήπως λοιπόν πάει να μαζέψει κάνα χιλιάρικο από τον καθένα μας για να του πληρώσουμε τα σπασμένα (ευρωκώδικες κτλ.) και μετά μην τον είδατε τον παναγή.!!!!!!

Edited by smaragda-b
Link to comment
Share on other sites

απαράδεκτη η πρακτική της εταιρείας. Αυτό που θα τους πονέσει πιο πολύ είναι ότι πλέον το κράξιμο των προϊόντων της θα είναι γενικό. Θα το βρουν μπροστά τους. Νέους πελάτες δε θα έχουν σε καμία περίπτωση. Εξώδικο και ενημέρωση όλων των συναδέλφων ότι η εταιρεία είναι αναξιόπιστη. 

Edited by Roy_Hobbs
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.