Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ανάρτηση αποτελεσμάτων των εκλογών του ΤΕΕ


Engineer

Recommended Posts

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών του ΤΕΕ της 20ης Νοεμβρίου 2016 ανακοίνωσε τα επίσημα αποτελέσματα για τα όργανα Διοίκησης και Πειθαρχικού ελέγχου του ΤΕΕ, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Το έγγραφο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, με τις έδρες (ανά όργανο, ανά συνδυασμό, ανά εκλογική περιφέρεια κλπ) αλλά και την κατάταξη των υποψηφίων, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ (ενότητα «Ανακοινώσεις Εκλογών»), που μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:

 

http://web.tee.gr/ekloges-tee-2016/

 

Το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που προβλέπει η νομοθεσία ώστε ακολούθως να συγκληθούν η Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ και οι Αντιπροσωπείες των Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ για την έμμεση εκλογή της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ και των Διοικουσών Επιτροπών των Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ αντίστοιχα, όπως προβλέπεται από το θεσμικό πλαίσιο του ΤΕΕ.

 

Πηγή: http://web.tee.gr/ei...klogon-tou-tee/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.