Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ποια χώρα καταναλώνει τα περισσότερα δεδομένα κινητής;


Engineer

Recommended Posts

Τα απεριόριστα δεδομένα κινητής φαίνεται να οδηγούν μερικές χώρες σε υψηλή κατανάλωση, σύμφωνα με έκθεση της Tefficient. Για παράδειγμα, στη Νότιο Κορέα, οι χρήστες της κινητής καταναλώνουν 3,8 GB το μήνα ανά κάρτα SIM. Ωστόσο και πάλι, βρίσκονται αρκετά πίσω από τους Φινλανδούς, οι οποίοι καταναλώνουν σχεδόν τα διπλάσια, 7,2 GB μηνιαίως ανά SIM.

 

Τη Νότιο Κορέα ακολουθούν οι Σουηδία, Αυστρία, Δανία και Ιρλανδία, με μέσο όρο 2 GB ανά SIM το μήνα (η Νορβηγία βρίσκεται λίγο πιο πίσω).

 

Posted Image

 

Ο λόγος βέβαια στο ότι η Φινλανδία είναι μια κατηγορία από μόνη της οφείλεται στο γεγονός ότι οι χρήστες στη Φινλανδία μπορούν να σερφάρουν πραγματικά απεριόριστα.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι οι συνδρομητές της Φινλανδικής DNA έχουν τη μεγαλύτερη κατανάλωση από τις υπό εξέταση χώρες, με μέσο όρο 9,8 GB το μήνα ανά SIM, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται άλλη μια Φινλανδική πάροχος, η Elisa, με 8,6 GB ανά SIM. Απεριόριστη κατανάλωση δεδομένων προσφέρουν και οι πάροχοι κινητής στην Αυστρία. Αρκετά γενναιόδωροι είναι και οι Δανοί με τα πακέτα που προσφέρουν (13 ευρώ για 15 GB), αλλά δεν είναι ακόμη απεριόριστα.

 

Η έκθεση της Tefficient καταδεικνύει ότι στις χώρες που τα δεδομένα είναι απεριόριστα (ή αρκετά υψηλά), οι πάροχοι κινητής δεν λαμβάνουν «τρομερά» έσοδα από τα δεδομένα, ωστόσο, καταφέρνουν να διατηρούν την εμπιστοσύνη του πελάτη, κάτι που θεωρούν πολύ πιο σημαντικό για τη διατήρηση του μεριδίου τους στην αγορά.

 

Στον αντίποδα, οι χώρες με τη μικρότερη κατανάλωση δεδομένων κινητής είναι οι Ελλάδα, Βέλγιο, Τσεχία, Ρουμανία, Ολλανδία, Πορτογαλία και Γερμανία.

 

Πηγή: http://www.emea.gr/π...

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.