Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πώς θα χορηγείται ασφαλιστική ενημερότητα από τον ΕΦΚΑ


Engineer

Recommended Posts

Δεν χρωστάω πουθενά το θέμα είναι το βλέπουν αυτοί ή θα πρέπει να το αποδείξω εγώ κουβαλώντας αποδείξεις πληρωμής ειδοποιητήρια κτλ κτλ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 122
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι δεν έχει τις παλιές γραφικότητες που φώναζε πίσω από το κισέ "παιδιά όποιος είναι για ενημερότητα από εδώ" και σε εξυπηρετούσαν και ας μην είχες νούμερο (όχι γρήγορα γιατί ήταν πολλά τα "παιδιά" για την ενημερότητα αλλά σε εξυπηρετούσαν).

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα είναι εντονο για τους συμμετέχοντες σε διαγωνισμούς δημοσίων εργων, γιατι εχει ισχυ μηνα και εφόσον εχουν πληρωθει οι τελευταιες του ΕΦΚΑ.

Δες στο site του ΣΑΤΕ..

 

Σταλθηκε μεσω tapatalk

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά (ταλαίπωροι μηχανικοί),

 

συνεχίζοντας την  παραπάνω κουβέντα, θέλω να προσθέσω το εξής. Έως τώρα εργαζόμουν ως μισθωτή μηχανικός. Θα ξεκινήσω όμως να εργάζομαι κάπου με μπλοκάκι.

Χρειάζομαι λοιπόν ασφαλιστική ενημερότητα για να κάνω έναρξη στην εφορία.

 

Σήμερα πήγα ΤΣΜΕΔΕ (συγνώμη ΤΜΕΔΕ  :shock: .... ) και ο υπάλληλος με ενημέρωσε πως για τους μήνες Απρίλιο - Μάιο - Ιούνιο 2017 κατά τους οποίους εργάστηκα ως μισθωτή με σύμβαση στο δημόσιο ΔΕΝ έχουν πληρωθεί εισφορές άρα ενημερότητα γιοκ εκτος αν του πάω αντίγραφα υποβολής ΑΠΔ κτλ ή εκτός αν πληρώσω μόνη μου λέει τις εισφορές και κάποια στιγμή (ποτέ φαντάζομαι, ΘΑ γίνει συμψηφισμός). Μάλιστα λέω διαλέγω το πρώτο!

 

Πήγα λοιπόν στην υπηρεσία του δημοσίου που εργαζόμουν και μου είπαν μααα πως θα πληρώσουμε εισφορές μισθωτών μηχανικών του δημοσίου αφού δεν έχουν δοθεί ακόμη κωδικοί από τον ΕΦΚΑ , συνεπώς καμμία ΑΠΔ δεν έχει ακόμη δηλωθεί για μισθωτούς μηχανικούς του δημοσίου! 

 

Τί λέτε να κάνω?? Να πάω την Παρασκευή στο ΤΣΜΕΔΕ - ΤΜΕΔΕ με το χαρτί της δημόσιας υπηρεσίας που λέει ότι δεν μπορούν αν υποβάλλουν ΑΠΔ και να απαιτήσω να μου δοθεί ενημερότητα ή να τα πληρώσω μόνη μου ελπίζοντας ότι θα μου τα δώσουν πίσω κάποια στιγμή??? Το κακό είναι ότι πρέπει μέχρι τέλος του μήνα να έχω κάνει την έναρξη...

Edited by mihanikos-elen
Link to comment
Share on other sites

Περιμένω από το τσμεδε εδώ και ένα χρόνο κάπου 80€ που είχα δώσει παραπάνω κατα λάθος... Ακόμη περιμένω... Όποτε καταλαβαίνεις

 

 

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Εγώ κάτι που μου χρώσταγε το τσμέδε από την ειδική προσαύξηση τα πήρα πίσω μετά από περίπου δύο χρόνια :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.