Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Η υπηρεσία Google Maps μας βοηθάει στην αναζήτηση θέσης στάθμευσης


Engineer

Recommended Posts

Βοηθηθείτε στις μετακινήσεις σας όπου και αν τύχει να βρεθείτε μέσω της υπηρεσίας Google Maps, που πλέον αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα δεδομένα που συγκεντρώνει και προσθέτει συνεχώς νέες επιλογές. Έτσι, μετά την εμφάνιση της κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο, η υπηρεσία θα σας δείχνει το κατά πόσο είναι εύκολο να βρείτε θέση στάθμευσης κοντά στον τελικό προορισμό της πλοήγησης που έχετε ορίσει κατά την έναρξη λειτουργίας των χαρτών.

 

Όταν ορίσετε έναν τελικό προορισμό όπου θέλετε να κατευθυνθείτε, τότε η εφαρμογή θα εμφανίσει κάτω από τον υπολογιζόμενο χρόνο το σύμβολο σήμα του P (Parking) το οποίο συνοδεύεται από ένδειξη για τις συνθήκες εύρεσης θέσης στάθμευσης. Θα υπάρχουν 3 ενδείξεις: «εύκολο», «μέση δυσκολία» και «περιορισμένη» για τις περιοχές που είναι δύσκολο να βρείτε χώρο στάθμευσης για το όχημά σας. Κατά την διάρκεια της οδήγησής σας, έχετε την επιλογή να δείτε οδηγίες πλοήγησης για μια πιο λεπτομερή εικόνα που επικρατεί όσον αφορά το θέμα παρκαρίσματος στο μέρος όπου θέλετε να φτάσετε. Όλα αυτά δεν στηρίζονται σε κάποια δεδομένα που φτάνουν στην υπηρεσία σε πραγματικό χρόνο αλλά εμπειρικά ανάλογα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Google σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Προσωρινά τουλάχιστον από ότι φαίνεται, οι πληροφορίες στάθμευσης αφορούν δημόσια μέρη όπως εμπορικά κέντρα και αεροδρόμια. Δεν υπάρχει αναφορά για το πόσοι χρήστες έχουν ήδη από αυτή την στιγμή πρόσβαση σε αυτό το νέο χαρακτηριστικό.

 

Πηγή: http://www.myphone.g...ad.php?t=446624

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.