Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΕΦΚΑ και εισφορές


deadlock_gr

Recommended Posts

Ο χρόνος γιατρεύει την πληγή, απλά θα σε μάθει να ζεις μαζί της και με τον πόνο που σου προκάλεσε.....μέχρι την εκκαθάριση....ή νωρίτερα....😀

Link to comment
Share on other sites

12 λεπτά πριν, kmimi said:

πολύ φοβάμαι μήπως το πάρω του χρόνου με την εκκαθάριση

Βαλε καλού κακού και τo IBAN στο προφίλ σου στη σελίδα του ΕΦΚΑ, γιατι θα γίνουν εκκαθαρίσεις αυτή την εβδομάδα

Edited by coulis
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το 25% της έκπτωσης αποτελεί κρατική επιδότηση ή όχι. Δηλαδή, για το μήνα Φεβ του 2020, θα θεωρηθεί πως έχουμε πληρώσει 165 Eurο για εισφορά ή θα πληρώσει για λογαριασμό μας το κράτος τα 55 Euro και θα θεωρηθεί πως έχουμε πληρώσει 220 για εισφορά;

Link to comment
Share on other sites

165 θα μπουν στο ταμείο, με οτι συνέπειες εχει αυτο στο ποσο των εισφορών για τη σύνταξη. 

Δες ποστ και άρθρα πιο πάνω 

Link to comment
Share on other sites

Δλδ τώρα αν μπω και πληρώσω 165€ εφόσον έχω ξεχρεώσει τα 220 του Γενάρη,  από 20/03 άσχετα αν ακόμη δε συμπεριλαμβάνεται στην εξόφληση, είμαι οκ έτσι?

Link to comment
Share on other sites

Τι θα γίνει αν δεν πληρώσουμε μέχρι την 10/4, θα πάμε αυτόματα σε δόσεις και η πρώτη δόση θα πρέπει να πληρωθεί τον Σεπτέμβριο;;

ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι 

και το ίδιο θα συμβεί με την εισφορά του Μαρτίου 2020;

και τι θα γίνει με την εισφορά του Απριλίου που φυσιολογικά θα πρέπει να πληρώσουμε τον Μάιο; Θα πληρώσουμε πρώτα την εισφορά του Απριλίου ενώ δεν θα έχουμε πληρώσει ακόμα ούτε μια δόση για την εισφορά του Φεβρουαρίου;;

@georgegaleosτι λες εσύ που φαίνεσαι γραμματιζούμενο παιδί (πού έλεγε και η γιαγιά μου)

Link to comment
Share on other sites

9 ώρες πριν, georgegaleos said:

Ιδιαίτερη προσοχή στην ημερομηνία 10/4/2020 διότι επειδή το Πάσχα των Καθολικών είναι στις 12/4 άρα η Μ.Παρασκευή των Καθολικών είναι στις 10/4 και μάλλον είναι Τραπεζική Αργία.

Οπότε καλό είναι η όποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τα μειωμένα ποσά να πράξουν τα δέοντα ημερολογιακά.

Διότι στις τραπεζικές αργίες "... Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται την Παρασκευή 10 Απριλίου και τη Δευτέρα 13 Απριλίου, να εκτελεστούν την Τρίτη 14 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη. ..."

Σε ανάλογη περίπτωση 2 ελληνικές τράπεζες μου είπαν ότι σημασία έχει η ημερομηνία και ώρα μεταφοράς από τον πελάτη τους. Δηλαδή ισχυρίστηκαν ότι αν μπει ανήμερα προθεσμίας στις 23:59 τότε θα φανεί στο σύστημα ότι ήταν εμπρόθεσμη η κατάθεση διότι ακόμα και χωρίς αργίες ούτως ή άλλως οι τράπεζες κάνουν λογιστική μεταφορά συνήθως πολλές ώρες μετά την μεταφορά χρημάτων από πελάτη τους στο εσωτερικό τους σύστημα άρα θα είχαμε ανάλογα προβλήματα σε όλες τις περιπτώσεις προθεσμιών (αν και δεν ξέρω αν έκαναν λάθος οι υπάλληλοι) .

Πάντως πρόσφατα είδα προσαύξηση σε χρέος στην εφορία επειδή τα χρήματα μπήκαν απόγευμα της προθεσμίας και μετά από μέρες αφαιρέθηκε η προσαύξηση αυτόματα (λογιστικά είχαν μπει καθυστερημένα).

Edited by curzondax
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.