Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΕΦΚΑ και εισφορές


deadlock_gr

Recommended Posts

Οι εισφορές του 8/2021 φαίνονται στο ιστορικό εισφορών. Ημερομηνία Εμπρόθεσμης Πληρωμής 30/9. Χωρίς ειδοποιητήριο ακόμα.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Και μόνο το ότι οι περισσότεροι πληροφορούνται από εδώ μέσα την έκδοση των νέων ειδοποιητηρίων, και όχι τουλάχιστον με ένα e-mail, δείχνει το επίπεδο κατάντιας αυτού του φορέα..

Σημειωτέον, υπάρχει σαφής νομική υποχρέωση της Διοίκησης να ενημερώνει επίσημα τους διοικούμενους όταν τους καταλογίζει οφειλές, κτλ., την οποία απλά αγνοεί συστηματικά όλο αυτό το ασφαλιστικό μόρφωμα.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο, σκοπεύει να ασχοληθεί ποτέ με αυτό το αίσχος που είμαστε και υποχρεωμένοι να πληρώνουμε χωρίς επιλογή??

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Συνάδελφοι, υπάρχει κανένας με παράλληλη απασχόληση και μισθωτός σε φορέα του δημοσίου που να μην του έχει έρθει εκκαθάριση για το 2020 ακόμα;

Link to comment
Share on other sites

Εικάζω σε αρκετούς (τυχερούς).... Καλό είναι να μην γίνει εκκαθάριση γιατί πολύ απλά θα βρεθείς με ένα πολύ ωραίο χρέος της τάξης των  2000, λόγω ανικανότητας του ΕΦΚΑ. Εδώ και 2 μήνες είμαστε σε φάση τι θα γίνει , θαα διορθωθεί, το υπουργείο θέλει εγκύκλιο απο ΕΦΚΑ για να τα φτιάξει, ο ΕΦΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ, δεν απαντάνε σε τηλέφωνο, email  τίποτα. Τι καλύτερο είναι ότι δεν βγάζει αασφαλιστική ενημερότητα λόγω χρέους.....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα,

Συμβαίνει και σε άλλους συναδέλφους να μην είναι ακόμη "τικαρισμένο" το πεδίο της Εξόφλησης στις Εισφορές 08/2021? Σημείωση: Τις είχα πληρώσει πριν την ημερομηνία εμπρόσθεσμης πληρωμής (30/09/2021)? 

Ευχαριστώ. 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,ναι έτσι γίνεται."Τικαρισμένο" θα το βρεις λίγο πριν βγει το επόμενο ειδοποιητήριο 9/21.Στις επόμενες ημέρες.😊

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.