Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΕΦΚΑ και εισφορές


deadlock_gr

Recommended Posts

Καλημέρα. Έχω πληρώσει εδώ και καμιά 10 μέρες τα αναδρομικά του ΤΣΜΕΔΕ που δεν είχα πληρώσει μαζί και τα τελευταία σε ένα ειδοποιητήριο που μου έβγαλαν απο το ΤΣΜΕΔΕ, όπως επίσης και το 05/18 του ΕΦΚΑ

Αμ δε. Ακόμα δείχνει στα οφειλούμενα 1) τα του ΤΣΜΕΔΕ , το 05/18 του ΕΦΚΑ και το 06/18 το νέο !!!!!! Καλά πότε τα βγάζουν απο τα οφειλούμενα ?? Έχει κανείς το ίδιο σύμπτωμα ???!!!!! Ρωτάω για να δω αν είναι μόνο σε μένα. Επίσης υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με ΕΦΚΑ (τηλέφωνο ή mail) ??

Edited by jobous
Link to comment
Share on other sites

οι ληξιπροθεσμες οφειλες (λογω αναδρομικών τσμεδε και εμένα) εξαφανίστηκαν καμια 30αρια μερες αφότου τα πλήρωσα οπότε μην αγχώνεσαι.

για τα του εφκα καθε φορά καθυστερεί η ενημέρωση μετά τις πληρωμές.

Γενικά.... οτι να ναι γίνεται.....

εγώ θέλω να δω ποτε θα σταματήσουν να μου στέλνουν ειδοποιητήρια και θα σβηστούν οι οφειλές (αφότου έχω κλεισει μπλοκάκι και εχω ενημερώσει τμσεδε).....

Link to comment
Share on other sites

Ο ΕΦΚΑ ενημερώνεται από τις τράπεζες κάθε 15ήμερο!!!! (προφανώς για να μην απασχολούνται οι υπάλληλοι καθημερινά!!)

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα 2 Αυγούστου 2018, θα πιστωθεί στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς των δικαιούχων το ποσό επιστροφής που είχε προκύψει από την εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών έτους 2017. (Σχετ. Ανακοίνωση ΕΦΚΑ)

Edited by georgegaleos
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Τον Δεκέμβριο του 2017 έστειλα την υπεύθυνη δήλωση για να έχω προαιρετική ασφάλιση ως μηχανικός στον εφκα και έχοντας πληρώσει κανονικά τις εισφορές. 15 Φεβρουαρίου 2018 έως 31 Ιουλίου 2018 εργάστηκα ως μισθωτός και μου πλήρωνε τις εισφορές μου ο εργοδότης. Επειδή τα ειδοποιητήρια συνέχισαν και εκδιδόταν κανονικά, και ενώ σταμάτησα να τα πληρώνω (από αυτό του Μαρτίου 2018 και μετά), άρχισα να στέλνω email σε efka  και tsmede, στα όποια ο ένας υπεύθυνος με στέλνει στον άλλον και έχω καταλήξει στο τμήμα εισφορών, αλλά χωρίς συγκεκριμένη απάντηση.

Στις ερωτήσεις τι ενέργειες πρέπει να κάνω και αν πρέπει να πληρώνω τα ειδοποιητήρια και αν θα χρεωθώ με τόκους δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Πως να αντιμετωπίσω το θέμα; Να πληρώσω τις οφειλές μου; Δύσκολο και οικονομικά να το κάνω, βέβαια. Με ποιον άλλον τρόπο να κινηθώ;

Σημειώνω πως βιβλία δεν έχω και δεν είχα ανοιχτά σε ΔΟΥ.

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.