georgegaleos Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Δες εδώ την γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelastos Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Αναγνώριση χρόνων ασφάλισης με εξαγορά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 30 του ν. 4670/2020 (ΦΕΚ Α΄43/28.02.2020) https://www.efka.gov.gr/sites/default/files/2021-06/Ψ1ΓΞ46ΜΑΠΣ-ΦΣΕ (1).pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelastos Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Αποδεικτικό Ασφαλιστικής Ενημερότητας (ΑΑΕ). Απαλλασσόμενοι και Εξαιρέσεις. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 41, 14/7/2021 https://www.efka.gov.gr/sites/default/files/2021-07/ΕΓΚ. 41_2021 ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛ. ΕΝΗΜΕΡ._ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ (9Η4Τ46ΜΑΠΣ-ΟΡΞ).pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelastos Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Οι εισφορές του 6/2021 φαίνονται στο ιστορικό εισφορών. Ημερομηνία Εμπρόθεσμης Πληρωμής 30/7. Χωρίς ειδοποιητήριο ακόμα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coulis Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Σήμερα αναρτήθηκε κανονικά η 6/2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣταματηςΚ Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Συνάδελφοι χθες αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για την εκκαθάριση τών εισφορών του 2020 (για εργαζόμενους με παράλληλη απασχόληση σε μισθωτή εργασία, μπλοκάκια του αρθ 39 κτλ) Στη δική μου εκκαθάριση τουλάχιστον τα έχουν κάνει μπάχαλο. Εμφανίζεται να μην έχει πληρώσει ο εργοδότης μου μέσω ΑΠΔ εισφορές για Οκτώβριο και Νοέμβριο 2020 με αποτέλεσμα να μου ζητάνε να πληρώσω (πέρα από τα γνωστά 120€ του ΟΑΕΔ) και άλλα 550€ για εκκρεμούσες εισφορές! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού τόσο απο το λογιστήριο της εταιρείας που δουλεύω μου έδειξαν τις ΑΠΔ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου οπου έχω καταχωρηθεί κανονικά, αλλά και στην σελίδα Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης (του ίδιου του ΕΦΚΑ !!!) φαίνεται επίσης οτι οι εισφορές έχουν καταβληθεί κανονικά. Εχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα ή μόνο εγώ είμαι ο τυχερός ? Και πιο σημαντικό ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Η προθεσμία πληρωμής λήγει την 31 Αυγούστου δηλ σε 4 εβδομάδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelastos Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Διάβασε εδώ, μήπως καταλάβεις κάτι περισσότερο https://www.efka.gov.gr/sites/default/files/2021-08/ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 43.pdf Αλλιώς ραντεβού στον ΕΦΚΑ της περιοχής σου για διευκρινήσεις εκεί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acomaedo Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 3 ώρες πριν, ΣταματηςΚ said: Συνάδελφοι χθες αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για την εκκαθάριση τών εισφορών του 2020 (για εργαζόμενους με παράλληλη απασχόληση σε μισθωτή εργασία, μπλοκάκια του αρθ 39 κτλ) Στη δική μου εκκαθάριση τουλάχιστον τα έχουν κάνει μπάχαλο. Εμφανίζεται να μην έχει πληρώσει ο εργοδότης μου μέσω ΑΠΔ εισφορές για Οκτώβριο και Νοέμβριο 2020 με αποτέλεσμα να μου ζητάνε να πληρώσω (πέρα από τα γνωστά 120€ του ΟΑΕΔ) και άλλα 550€ για εκκρεμούσες εισφορές! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού τόσο απο το λογιστήριο της εταιρείας που δουλεύω μου έδειξαν τις ΑΠΔ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου οπου έχω καταχωρηθεί κανονικά, αλλά και στην σελίδα Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης (του ίδιου του ΕΦΚΑ !!!) φαίνεται επίσης οτι οι εισφορές έχουν καταβληθεί κανονικά. Εχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα ή μόνο εγώ είμαι ο τυχερός ? Και πιο σημαντικό ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Η προθεσμία πληρωμής λήγει την 31 Αυγούστου δηλ σε 4 εβδομάδες. Δεν δοκιμάζεις και ένα τηλέφωνο στον ΕΦΚΑ (1555) μήπως και βγάλεις κάποια άκρη απο εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eng11 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Για να υποβαλω ηλεκτρονικο αιτημα μεσω e-εφκα στο τσμεδε (για το κεντρικό θελω), τι επιλογες κανω; Εννοω εκει που επιλεγουμε περιφερειακο τμημα ή διευθυνση, κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasKar96 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 1 hour ago, eng11 said: Για να υποβαλω ηλεκτρονικο αιτημα μεσω e-εφκα στο τσμεδε (για το κεντρικό θελω), τι επιλογες κανω; Εννοω εκει που επιλεγουμε περιφερειακο τμημα ή διευθυνση, κτλ... Νομίζω περιφερειακή διεύθυνση μηχανικών στον κτ Αθηνών. Τα ραντεβού κλείνονται στο μητρώο μόνο από ότι θυμάμαι(και για λλη δουλειά στο μητρώο μου είχαν πει να κλείσω ραντεβού) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts