Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Προμετρήσεις για πτυχιακή εργασία.


ΣΑΝ

Recommended Posts

Για σας.Είμαι τελειώφοιτος δομικός και έχω την πτύχιακη μου εργασία η οποία είναι η προμέτρηση τριόροφων οικοδομών όσων αφορά τα οικοδομικά.το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω σχεδια για να δουλέψω. θα μπορουσε καποιος να βοηθησει?χρειαζομαι 3 τριοροφες οικοδομές με πλήρει σχεδια αρχιτεκτονικα και στατικα.

Link to comment
Share on other sites

Ο καθηγητής σου δε μπορεί να σε βοηθήσει; Ψάξε και μεταξύ των γνωστών σου ή κάποιον ιδιοκτήτη σε τριώροφο που να μπορεί να σου δώσει τα σχέδια της άδειας.

Link to comment
Share on other sites

ΣΑΝ αν θέλεις διάβασε πρώτα τους Κανόνες Συμμετοχής από εδώ:

http://www.michanikos.gr/misc.php?do=showrules

Αφού έκανες μία δημοσίευση με το ίδιο θέμα, δεν υπάρχει λόγος να το ξανακάνεις και εδώ!

 

Υ.Γ. Αυτό που ζητάς είναι πολύ δύσκολο και ειδικά μέσω διαδυκτίου!!!

Οι μελέτες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τόσο του Μηχανικού όσο και ιδιοκτησία και του ιδιοκτήτη θα έλεγα εγώ, που πλήρωσε για κάποια σχέδια. Πως είναι δυνατόν κάποιος που δε σε ξέρει να σου δώσει έτοιμες μελέτες? Το θεωρώ αδύνατο! Ισως σε εξυπηρετήσει κάποιος γνωστός σου Μηχανικός που σε ξέρει και σε εμπιστεύεται. Αυτό θα μπορόυσε να το κάνει και ο Καθηγητής σου...τουλάχιστον έτσι είθισται.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω βγει στο χωρο ακομα και δεν εχω γνωριμιες.θα ηθελα να βρω σχεδια σε ψηφιακη μορφη ωστε να μπορεσω να τα προβαλω.(autocad,arhitecture)

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που σου λεει ο Ηλιας μαλλον δεν το καταλαβες.. Δυσκολα θα βρεις καποιον αγνωστο να σου δωσει ετοιμες μελετες (ποσο μαλλον σε ηλεκτρονικη μορφη) για πολλους και διαφορους λογους που αν δεν τους καταλαβαιεις τωρα, θα το καταλαβεις σιγουρα αυριο που θα βγεις στην αγορα..

Η μονη σου ελπιδα ειναι γνωστος δικος σου ή του καθηγητη σου.. Και αν ειναι δικος σου, μην του τα ζητησεις αμεσως σε ηλεκτρονικη μορφη.. Διπλωματικα καντο αυτο..

Link to comment
Share on other sites

 

Υ.Γ. Αυτό που ζητάς είναι πολύ δύσκολο και ειδικά μέσω διαδυκτίου!!!

Οι μελέτες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τόσο του Μηχανικού όσο και του ιδιοκτήτη θα έλεγα εγώ, που πλήρωσε για κάποια σχέδια. Πως είναι δυνατόν κάποιος που δε σε ξέρει να σου δώσει έτοιμες μελέτες? Το θεωρώ αδύνατο! Ισως σε εξυπηρετήσει κάποιος γνωστός σου Μηχανικός που σε ξέρει και σε εμπιστεύεται. Αυτό θα μπορόυσε να το κάνει και ο Καθηγητής σου...τουλάχιστον έτσι είθισται.

 

Μαλλον δεν διαβασες προσεκτικα τί σου λεει ο συναδελφος.. Δεν ειναι προσωπικο μαζι σου το θεμα.. Αυριο που θα βγεις εξω θα καταλαβεις..

Link to comment
Share on other sites

σσσσσσ! ...ο zavi...

 

e, καλά, άλλο το' να άλλο τ' άλλο. Και εγώ ως φοιτητής έκανα πολλές εργασίες (έρευνα) και ποτέ υπηρεσία δε μου είπε όχι . Πολεοδομίες, Εφορίες μέχρι και στο Υπουργείο Μακεδονίας έφτασα (με έναν παπάρα διευθυντή, κακό ψόφο να' χει, που το έπαιζε ''φάδερ φίγκιουρ'' και με συμβούλευε να μην το ψάχνω γιατί έτσι είναι ο κόσμος και να μην ασκώ κριτική γιατί θα με βάλουν στη...μαύρη λίστα).

 

Βέβαια άλλο δημόσιο και άλλο ιδιώτης. Ο ΣΑΝ δεν είναι σε θέση να το καταλάβει και δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε να του εξηγήσουμε - κάποια πράγματα τα μαθαίνεις...εμπειρικά.

 

Μία κάποια λύση είναι να απευθυνθείς σε κάποια Πολεοδομία (ή αλλού π.χ. ΟΣΚ, ΟΕΚ) και να ζητήσεις την οικ.άδεια κτηρίου Δημοσίου (όχι μόνο ιδιοκτησιακά...που να το έχει επίσης εκπονήσει δημόσια υπηρεσία). Να υπάρχει και επίσημη αίτηση της σχολής με τζίφρα καθηγητή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.