Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περιγραφικα Τιμολογια Εργασιων ( ΑΤΟΕ, ΑΤΗΕ) Δημοσιων Εργων


Recommended Posts

Καλησπερα συναδελφοι . Μπορει καποιος να μου πει εαν υπαρχουν και που τα περιγραφικα τιμολογια δημοσιως εργων ΑΤΟΕ & ΑΤΗΕ ? 
Θελω απλα  να δω την περιγραφη του αρθρου για ενα δημοσιο εργο , γιατι ως συνηθως δεν υπαρχει στα τευχη .
Η τιμη ειναι φιξαρισμενη απλα θελω να δω τι αλλο περιεχεται σαν "ΤΕΜΑΧΙΟ" . 
Σας ευχαριστω πολυ

Link to comment
Share on other sites

Aν εννοείς τα Ενιαία Τιμολόγια Εργασιών (και όχι τα Αναλυτικά Τιμολόγια Εργασιών), αν και μου φαίνεται περίεργο στα συμβατικά τεύχη να μην υπάρχει η πλήρης περιγραφή της εργασίας αλλά μόνο η συνοπτική, μπορείς να βρείς τα Ενιαία Τιμολόγια Εργασιών εδω.

 

Επίσης jimtasop γράψε την ιδιότητά σου στο προφιλ γιατί αναφέρεσαι ως ιδιώτης.

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Συνάδελφοι καλησπέρα. Όσον αφορά τον ΑΤΗΕ επειδή έχω μπερδευτεί και βλέπω ότι όλα τα άρθρα είναι σχετικά υπάρχουν κάπου τα τιμολόγια πέρα από όσα υπάρχουν εδώ http://sate.gr/data_source/2014ΥΠΕΧΩΔΕ-30.pdf  και εδώ http://sate.gr/data_source/2013ΥΠΕΧΩΔΕ-ΦΕΚ363Β.pdf ;

Link to comment
Share on other sites

Αρχικά αναφέρεις, ΑΤΗΕ δηλαδή τα "Αναλυτικά Τιμολόγια Η/Μ Έργων" ενώ αυτά που δίνεις στις παραπομπές είναι τροποποιήσεις, προσθήκες, αναπροσαρμογές, συμπληρώσεις στα "Ενιαία Τιμολόγια Έργων" μεταξύ των οποίων αναφέρονται και κάποιες που αφορούν σε προσθήκες, αναπροσαρμογές κλπ στα "Ενιαία Τιμολόγια Η/Μ Έργων".

1) Τι εννοείς με το "βλέπω ότι όλα τα άρθρα είναι σχετικά" ?

2) Τι ακριβώς θέλεις για τα Η/Μ, τα "Αναλυτικά Τιμολόγια Έργων" ή τα "Ενιαία Τιμολογίων Έργων" ?

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Σ ευχαριστώ θερμά georgegaleos για τον χρόνο σου. Εννοώ ότι θέλω να συντάξω κάποια τεύχη και χρειάζομαι και κάποια άρθρα ΗΜ τα οποία να είναι εγκεκριμένα άρθρα πέρα από αυτά των ΗΜ για οδοφωτισμό, υδραυλικά και λιμενικά που αναφέρω παραπάνω. Απ'ότι βλέπω από τεύχη άλλων διαγωνισμών όλα τα άρθα είναι σχετικά πχ ΗΜΧ ΣΧ 9333.1Ν , ΗΜΧ ΣΧ 9413 , ΣΧ8066.2.2Ν κτλ. Αυτή η αρίθμηση δεν υπάρχει στα ενιαία τιμολόγια έργων που είναι από 60 έως 66. Αυτή είναι η απορία μου, που βρίσκεται δλδ αυτό το 9333 ή το 8066 κτλ και το έκανε κάποιος σχετικό άρθρο, γιατί δεν μπορώ να βρώ πουθενά αντίστοιχες αριθμήσεις. Σ ευχαριστώ και πάλι θερμά!

Link to comment
Share on other sites

Αυτά τα ΗΜΧ ΣΧ 9333.1Ν , ΗΜΧ ΣΧ 9413 , ΣΧ8066.2.2Ν κτλ. είναι ονομασίες άρθρων της υπηρεσίας και όχι επίσημα. Αν συνταχθεί τώρα η μελέτη θα χρησιμοποιηθούν τα "Ενιαία Τιμολόγια Έργων" και αν δεν υπάρχει ατόφιο εκεί τότε φτιάχνεις δικά σου που να "πατάνε" στα Ενιαία Τιμολόγια Εργων.

Προφανώς ο συντάξας των άρθρων αυτών, ελλέιψη άρθρου που να ικανοποιεί το πραγματικό γεγονός που θέλει να κοστολογήσει, "πάτησε" στα παλαιά "Αναλυτικά Τιμολόγια Έργων" για να πάρει την περιγραφή.

π.χ. για το ΗΜΧ ΣΧ 9413 ήθελα να φτιάξει κάποιο άρθρο που να αφορά σε απομάκρυνση και επανατοποθέτηση κάποιας μεταλλικής μικρής κατασκευής-κουτιού και χρησιμοποίησε το επίσημο από τα  "Αναλυτικά Τιμολόγια Εργων" ΑΤΗΕ 9413 που αφορά σε "Εκτοποθέτηση ΠΙΛΛΑΡ και τοποθέτηση του σε νέα θέση".

Τα ισχύοντα σήμερα άρθρα είναι τα "Ενιαία Τιμολόγια Έργων" όπου για κάθε κατηγορία άρθρων έχει εκδοθεί κάποια στιγμή ένα πακέτο άρθρων και μετά ακολούθησαν τροποποιήσεις, αναπροσαρμογές συμπληρώσεις κλπ. (δες τον συνημμένο πίνακα παρακάτω για να καταλάβεις αυτό που εννοώ).

Κατά τ' άλλα τα "Αναλυτικά Τιμολόγια Έργων" μπορείς να τα δεις στα downloads που τα έχω ανεβάσει.

Ελπίζω να βοήθησα ....

 

Ιστορικό Εκδόσεων Ενιαίων Τιμολογίων ανά κατηγορία Αρθρων.pdf

Edited by georgegaleos
  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Σ ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ για το χρόνο σου και θερμά συγχαρητήρια για το κομμάτι των downloads, είναι πραγματικά καταπληκτική η προσπάθεια που έχεις κάνει! 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.