Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αλλαγή χρήσης απο κατάστημα σε γυμναστήριο


iri78

Recommended Posts

Θελω να ανοιξω γυμναστηριο κανεις ομως δεν μπορει να μου πει απο που θα ξεκινησω. Εχω βρει τον χώρο (δεν υπεγραψα συμβολαιο ακομα)αλλα δεν ξερω απο που θα ξεκινησω.Τι χαρτια να τακτοποιήσω?Ο χώρος μου ειναι 150 τ.μ (πρωην παιδοτοπος και νομιζω πως η αδεια ειναι για μαγαζι που πουλάει κουβερτες(δεν ξερω πως γινεται αυτό??) χωρις να δω την άδεια)και θέλω να διδασκω προγραμματα αιθουσας. π.χ yoga, pilates,aerobic κ.α και μοντενο χορο για παιδια. Στην νομαρχια με στελνει ο ενας στον αλλο και δεν ξερω απο που να ξεκινησω.Μπορει να με βοηθήσει κάποιος?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Σου προτείνω να βρεις κάποιον μηχανικό της περιοχής σου, ο οποίος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι απόλυτα κατατοπισμένος επί των διαδικασιών που χρειάζονται για την έκδοση άδειας λειτουργίας. Ούτως ή άλλως θα χρειαστείς μηχανικό και φυσικά τέτοιες δουλειές δεν μπορούν να διεκπαιρωθούν μέσα από ένα φόρουμ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Γεια και χαρά σε όλους

 

Θέλω να κάνω αλλαγή χρήσης ορόφου από γραφείο σε γυμναστήριο. Σύμφωνα με το Π.Δ. 219 της 13.10.2006 σχετικά με τα γυμναστήρια ορίζεται "ελάχιστο ύψος κάθε χώρου σε 2,60μ", χωρίς να εξηγεί εάν εννοεί το ωφέλιμο ή το μεικτό ύψος. Ο όροφος έχει τελειωμένο πάτωμα και ψευδοροφή, τα οποία αφήνουν ωφέλιμο ύψος γύρω στα 2,45μ, ενώ το ύψος από πλάκα σε πλάκα είναι στα 2,80μ. Θα βρω λέτε πρόβλημα στην αλλαγή χρήσης ή στη χορήγηση άδειας λειτουργίας;; Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε;;

 

Παρακαλώ, συμπλήρωσε επάγγελμα και ειδικότητα στο προφίλ σου,

όπως ορίζουν οι κανόνες συμμετοχής.

Ευχαριστώ, AlexisPap

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Γεια σας ,

θέλω να κάνω αλλαγή χρήσης τμήματος δημοτικού νηπιαγωγείου σε γυμναστήριο.

Έχω εμβαδόν το απαιτούμενο δηλαδή πάνω από 100 τ.μ.,μπορώ να το κάνω όμως ή θεωρείται συστέγαση οπως διαβάζω στο ΦΕΚ 221-13/10/06.

Και τι μελέτες θα βάλω?Με καλύπτουν η ενεργητική και η παθητική πυροπροστασία του νηπιαγωγείου?

Εχω πελαγώσει,χρειάζομαι τη βοήθεια σας.

Ευχαριστώ !

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 2 weeks later...

Καλημέρα. Μια ερώτηση. Αν πετύχω τον αερισμό και φωτισμό με τεχνικά μέσα, σε υπόγειο πολυκατοικίας, μπορώ να προχωρήσω σε αλλαγή χρήσης του υπογείου (έχει χρήση αποθήκη τώρα) σε γυμναστήριο.

Εμβαδόν και ύψος τα έχουμε.

Θα ήθελα τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ! 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Το μεγάλο θέμα στην όλη υποθεση των ιδιωτικών γυμναστηρίων είναι το : "ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ"..Σύμφωνα με το Π.Δ 219/ 2006 (δεν ξέρω αν έχει τροποποιηθεί) η Νομαρχία.. Λογικά με την κατάργηση των Νομαρχιών η Αποκεντρωμένη Δ/ση ... Κανείς δεν ξέρει τίποτα...!!! 

Link to comment
Share on other sites

έχουν χάσει τη μπάλα. ώρες ώρες το πιστευω. Δεν είμαι συριζαίος, όμως νομίζω πως ούτε ξέρουν ποιός γράφει τους νόμους. Εχουν μαζευτεί οι πλεον άσχετοι στη βουλή και 300 αντιφατικές γνώμες που προσπαθούν ν α δυιλίσουν, σαν να προσπαθείς να φτιάξεις ομελέτα με τυρί, γάλα, σαλάμι, ροδάκινο, μαιντανό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.