Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Johnny78

Recommended Posts

Γειά σας,

έχω ένα θέμα σχετικά με την εγκατάσταση φυσικού αερίου και θα ήθελα τη γνώμη σας, μιας και οι απόψεις απο τους 'ειδικούς' διαφέρουν.

Θέλω με μία παροχή ύδρευσης και μία παροχή αερίου να εξυπηρετήσω δύο μικρά studio, δηλαδή συνολικά δύο wc με ντούζ και δύο κουζίνες.

1. Πώς πρέπει να γίνει η εγκατάσταση ώστε το ζεστό νερό να επαρκεί (χωρίς εναλλαγές θερμοκρασίας) όταν χρησιμοποιούνται λόγου χάρη και τα δύο ντουζ ταυτόχρονα; Απο ότι μου έχουν πει για το ζεστό νερό χρήσης του λέβητα θα δημιουργεί εναλλαγές στην θερμοκρασία και μου πρότειναν την χρήση δύο boiler (διπλής ενέργειας) ωστε να μην γίνεται χρήση του ζεστού νερού χρήσης καθόλου (αυτό όμως θα έχει πρόβλημα τους καλοκαιρινούς μήνες) ή την χρήση κάποιου δοχείου αδράνειας το οποίο θα γεμίζει με το ζεστό νερό χρήσης. Στην δεύτερη θα πρέπει να βρεθεί/κατασκευαστεί ένα μικρό π.χ. 10 λίτρων το οποίο θα γεμίζει αμέσως και θα παρέχει ζεστό νερό με μικρή καθυστέριση ή ένα μεγάλο το οποίο όμως θα έχει και κυκλοφοριτή για να το διατηρεί ζεστό συνέχεια.

2. Πώς θα μπορούσα να αυτονομίσω την χρήση της λύσης για τα παραπάνω; (για θέματα λογαριασμων).

 

Θα εκτιμούσα οποιδήποτε συμβουλή ιδέα για την επίλυση του παραπάνω.

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.