Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μεταπτυχιακά για Πολιτικούς Μηχανικούς


Guest Mystic

Recommended Posts

Εδώ θίγεις δύο αρκετά διαφορετικά θέματα μαζί. Το ένα είναι η συνειδητή επιλογή του διεπιστημονικού συνδυασμού πολιτικός μηχανικός με οικονομικά ή πληροφορική (ή οτιδήποτε) και το άλλο είναι η στροφή της καριέρας σε κάτι νέο, επειδή το υφιστάμενο δε σου αρέσει ή δε τα καταφέρνεις.

Το να "διεισδύσεις" όπως λες σε ένα νέο κλάδο εξαρτάται πώς το εννοείς. Ναι, είναι εφικτό να διεισδύσεις σε κάποιες περιοχές πχ να εργαστείς σε μια ιδιωτική εταιρεία ως οικονομολόγος και δεν είναι ασυνήθιστο, όχι όμως να ανοίξεις λογιστικό γραφείο ή να διοριστείς ως οικονομολόγος στο δημόσιο.

Ο αντίστοιχος διεπιστημονικός συνδυασμός ενός μαθηματικού με οικονομικά ή πληροφορική (ή οτιδήποτε) δεν είναι ούτε πιο εύκολος ούτε πιο δύσκολος. Απλά δίνει διαφορετικό αποτέλεσμα.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μάλιστα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου . Επομένως george μόνο σαν υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας μπορώ ε απλά όχι ελεύθερος επαγγελματίας και στο δημόσιο με ένα καλό μεταπτυχιακό.(pavlos33 σε κάποια μηνύματα μου μου βγάζει παράθεση όχι επεξεργασία αυτά δεν ξέρω πως να τα διορθώσω ότι μου έβγαλε για επεξεργασία το διόρθωσα.)

Edited by civilara
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.