Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Χωρισμός οικοπέδων


athina-88

Recommended Posts

η πολεοδομική νομοθεσία είναι τόσο πολύπλοκη και εκτεταμένη που ακόμη και πολλοί μηχανικοί δυσκολεύονται να την παρακολουθούν για κάθε πρόβλεψή της.

 

απευθυνθείτε σε μηχανικό με τον φάκελό σας ωστε και την ψυχική ηρεμία που ζητάτε να αποκτήσετε υπεύθυνα και να είσαστε και σίγουρη για το τί συμβαίνει στο ιδιοκτησιακό σας θέμα ή ακόμη και ποιοί νόμοι διέπουν τις σχέσεις ομόρων ιδιοκτησιών και γειτόνων.

 

δεν σας το λέμε ολοι για να κερδίσουμε κάτι, απλά το ερώτημά σας το έχουμε ξανακούσει οι περισσότεροι εκατό φορές και απάντηση δύσκολα θα πάρετε χωρίς να ξέρουμε τις λεπτομέρειες. believe it or not, έχουν σημασία.

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα..θα ηθελα κ εγω με την σειρα μου να κανω μερικεσ ερωτησεισ....εχουμε ενα οικοπεδο εξ αδιαιρετου με τουσ συγγενεισ μου κ εχω πολλα προβληματα με τουσ συγγενεισ μου...θα ηθελα αν ειναι δυνατον να βρω καποιουσ κανονεσ σχετικα με την περιφραξη,με τησ αποθηκεσ,με τον δρομο,τουσ κοινοχρηστουσ χορουσ κ πολλα αλλα...μπορειτε να με βοηθησετε???

 

οι κανονες ξεκινουν απο τον ΓΟΚ

 

εκτος κι αν δεν εννοειτε αυτο που γραφετε :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 11 years later...

Καλησπέρα!! Σε γήπεδο, υπάρχει μέσα δρόμος αγροτικός που δεν προυπάρχει του 1923. Από όσο γνωρίζω και διορθώστε με, μόνο ένας τέτοιος αγροτικός χωρίζει "επίσημα" τα γήπεδα; Στην προανάρτηση του κτηματολογίου της περιοχής μου, το βάλαν σαν 2 κομμάτια. Γενικά όλα τα γήπεδα από όσο έχω δει χωρίστηκαν από τους αγροτικόυς δρόμους. Τι γίνεται σ'αυτην την περίπτωση; Γίνεται να βγει άδεια στο συνολικό; θα υπάρξει θέμα με το τις διαφορές στο κτηματολόγιο; 

Link to comment
Share on other sites

Μεγάλη ιστορία η αγροτικοί δρόμοι. Πιθανόν να έδειξαν στα τοπογραφικά τους όλοι οι κοντινοί ιδιοκτήτες την ύπαρξη αγροτικού δρόμου και μόνο εσείς να μην το δείξατε, οπότε ίσως έτσι πέρασε ως δρόμος στην προανάρτηση. Από κει και πέρα, θέλει έρευνα το όλο ζήτημα. Αν δηλαδή ο δρόμος χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες και αν μπορείς να συστήσεις δουλεία διόδου (ώστε να μην υπάρξει μείωση αρτιότητας) υπέρ του όμορου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.