Μετάβαση στο περιεχόμενο

Scada pro


pallkod

Recommended Posts

Λύνω μια μεταλλική κατασκευή με scada το οποίο και προμηθεύτηκα πρόσφατα .εχω βρει καποια προβληματα στην εισαγωγη παραμετρων καποιων διατομων γιατι η βιβλιοθηκη του προγραμματος δεν τις εχει ολες. Καμία βοήθεια?

Link to comment
Share on other sites

scada ή scada pro?

Ποιο ειναι ακριβως το προβλημα σου?

Δεν ηξερα οτι ειχαν βγει τα μεταλλικα για το pro. Εκτος αν γινεται εισαγωγη δεδομενων απο το pro και το λυνεις στο for windows.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ χειρίζομαι και ξέρω για το pro-αν δεν βρείς τη διατομή που θέλεις απο τις έτοιμες (οι οποίες είναι και αρκετά πλούσιες),μπορείς να εισάγεις ΟΠΟΙΑ διατομή θέλεις(και οποιο υλικό θέλεις) σαν μαθηματικό μέλος,ορίζοντας όμως εσύ τα αδρανειακά της μεγέθη Α,Ιz,Iy,Ix κ.τ.λ - και εγώ δεν ξέρω charlie αν βγήκε το νέο module της διαστασιολόγησης,ξέρω σίγουρα ότι με αυτό ασχολούνται τώρα-αλλά σαν ανάλυση -εντατικά μεγέθη υπάρχουν μέσα τώρα οι μεταλλικές διατομές και μπορείς να επιλύσεις οποιονδήποτε φορέα.

Link to comment
Share on other sites

εχετε δικιο δεν εχει ολοκληρωθει το scada pro στα μεταλλικα.

εβαλα pro στον τιτλο αλλα εννοουσα ως προς την εισαγωγη δεδομενων.

(το αρχικο μηνυμα το εστειλα με τον κωδικο ενός φιλου-τωρα εφτιαξα δικο μου).σκεφτηκα να χρησιμοποιησω γραμμικο μελος με τα αδρανειακα χαρακτηριστικα που θελω αλλα σκεφτομαι αν θα γινει σωστη διαστασιολογηση ή αν βγαλει προβλημα κατα τη μεταφορα στο scada fw.

το εχετε κανει σε μελετη στα μεταλλικα?ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

έχει δουλέψει κανείς το scadapro?δουλεύω το scada 12 χρόνια και είμαι πολύ

ευχαριστημένος.σε τρείς δυνατούς σεισμούς δεν είχα κανένα πρόβλημα.(ΗΛΕΙΑ)

σκέφτομαι να αγοράσω το scadapro.άν έχει κάποιος εμπειρία χρήσης θα

το εκτιμούσα να με ενημέρωνε.

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Εχω το scada και το scadapro. Δουλέυω ακόμα σχεδόν αποκλειστικά με το παλιό. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να χρησιμοποιησω το νέο, και λογο συνήθειας, εκτός και αν θέλεις να κάνεις κάτι που απαιτεί πεπερασμένα πλακών ή τοίχων.

 

Γενικά, η μηχανή ανάλυσης και διαστασιολόγησης είναι η ίδια και στα δύο, από επικοινωνία με την εταιρία. Απλά το Pro είναι λίγο πιο ..."γυαλισμένο".

Βασικό προσόν του σε σχέση με το παλιό είναι οι αυξημένες δυνατότητες απεικόνισης του φορέα, όπου πραγματικά έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες, καθώς και η χρήση "σεναρίων" ανάλυσης και διαστασιολόγησης, που κάνουν πιο εύκολη την σύγκριση λύσεων με διαφορετικό q ή στύλ όπλισης π.χ., αλλά πάντα με την ίδια γεωμετρία.

Link to comment
Share on other sites

Από ό,τι είδα από ένα mail που μου έστειλαν κάνουν αυτή την περίοδο μεγάλη έκπτωση. Υποθέτω όμως ότι η τιμή που αναφέρουν δεν αφορά πεπερασμένα στοιχεία.

Link to comment
Share on other sites

εγω χρησιμοποιω το Scada Pro και ειμαι ευχαρστημένος, ή καλυτερα σε σχεση και με το fespa που ξερω, πιο ευχαριστημένος. Το θεωρω λιγο πιο δυσχρειστο αλλα πιο αξιοπιστο αντίστοιχα.

Το παλιο δεν το εχω δουλεψει αλλα απο το manual του μου φαινεται πρωτογωνο σε θεματα πρακτικης σε σχεση με το καινουργιο, αλλα είναι φαινεται τελικά οπως εχεις συνηθισει να δουλευεις!

Με ενδιαφερει καποια στιγμη να του φορτωσω και τα μεταλλικα, ξερεις κανεις αν αξίζουν; Απο μια επιδειξη του παλιου νομίζω ότι και τα μεταλλικα την κανουν την δουλεια τους , αν και δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομίζω ότι στα μεταλλικα κανεις αναλυση στο καινουργιο και διαστασιολογηση στο παλιο.

Link to comment
Share on other sites

Τα μεταλλικά στο καινούργιο λένε ότι θα τα βάλουν εδώ και πολύ-πολύ καιρό. Προς το παρόν η σύνδεση γίνεται όπως περιγράφεις.

Αν το παλιό σου φαίνεται πρωτόγωνο, τα μεταλλικά στο παλιό θα σου φανούν ...παλαιολιθικά.

Οχι ότι δεν δουλεύουν, ή ότι δεν μπορεί να αποτελέσει μια λύση για κάποιον που έχει ένα στο τόσο μεταλλικό και δεν τον πειράζει λίγος παραπάνω μπελάς απ το να μπλέξει με πολλαπλά προγράμματα, απλά είναι πολύ ...χειροκίνητα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.