Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκηνώσεις ΤΣΜΕΔΕ


desptsouk

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και κυρίως τους γονιούς.

Χρησιμοποιεί κάποιος την υπηρεσία του ταμείου μας για τις θερινές κατασκηνώσεις; Αν ναι, έχετε ακούσει κάποιο νέο σχετικά με τις φετινές του 2017; Μπαίνω συνέχεια στη σελίδα του ΤΣΜΕΔΕ αλλά δεν έχουν βγάλει καμιά ανακοίνωση σχετικά με το πότε καταθέτουμε αιτήσεις...

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλησπέρα, έχει ακούσει κανείς τίποτα για τις φετεινές κατασκηνώσεις? Σε μια εβδομάδα περίπου αρχίζει η Α' περίοδος και δεν έχει βγει ακόμα ανακοίνωση στο tsmede.gr

Link to comment
Share on other sites

Πριν μερικές μέρες στο ΤΣΜΕΔΕ, άκουσα απάντηση σε ερωτώντα  "Δεν ακούγεται τίποτα - περιμένετε"!!! :mrgreen:

 

Υ.Γ. (Συμπέρασμα: Φέταααααααα - θα βγεί ανακοίνωση με αναδρομική ισχύ τον Σεπτέμβριο!!!)

Edited by antloukidis
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Θα βγει ανακοίνωση κάποιο βράδυ πως το πρωί θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις και όταν πάμε να κάνουμε την αίτηση θα είμαστε επιλαχόντες....

Link to comment
Share on other sites

Από το site του ΕΦΚΑ:

Έναρξη Κατασκηνωτικής Περιόδου 2018

Αθήνα, 7 Ιουνίου 2018

Ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ενημερώνει ότι ξεκινάει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την κατασκηνωτική περίοδο έτους 2018 όλων των εντασσομένων φορέων του ΕΦΚΑ: π.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, π.ΤΑΞΥ, π.ΤΥΔΚΥ, π.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, π.ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, π.ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, π.ΕΤΤΑ-ΤΥΔΑ, π.ΕΤΤΑ-ΤΥΔΠ, π.ΕΤΤΑ-ΤΥΔΘ, π.ΕΤΤΑ-ΤΑΝ, π.ΕΤΤΑ-ΤΑΣ, π.ΟΑΕΕ (υπαλλήλων), π.ΤΑΝΤΠ, π.ΟΓΑ, π.ΤΥΔΕ, π.ΤΑΠΙΤ-ΤΑΠΕΜ και π.ΤΑΥΤΕΚΩ (ΤΑΠ-ΟΤΕ,ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ, ΚΑΠ-ΔΕΗ ΣΥΝΤ/ΧΟΙ. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ορίζεται από 08/06/2018 έως 14/06/2018 για την 1η κατασκηνωτική περίοδο και από 18/06/2018 έως 29/06/2018 για την 2η και 3η κατασκηνωτική περίοδο. 

Από τις διαχειριστικές επιτροπές θα εκδοθούν ενημερωτικά έγγραφα και οδηγίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, σύμφωνα με τις καταστατικές διατάξεις εκάστου εντασσόμενου φορέα. 

Επισημαίνουμε ότι παρατείνεται η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για παιδιά ασφαλισμένων - συνταξιούχων π. Ο.Α.Ε.Ε., καθώς και η εξυπηρέτηση αυτών στα Περιφερειακά Τμήματα του π. Ο.Α.Ε.Ε. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και Δευτέρα 11-6-2018 και ώρα 15:00.
 
και από το site του ΤΣΜΕΔΕ:
 
empty.gif
  Έναρξη Κατασκηνωτικής Περιόδου 2018 Ελαχιστοποίηση
empty.gif
 
 

Για ενημέρωση σχετικά με το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2018, παρακαλούμε να απευθύνεστε στην  ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr/_news/files/20180607.cfm

 
 Εκτύπωση  
 
   

 

 

 

Ή αλλιώς, από τον Άννα στον Καϊάφα :roll:

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

"Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου", ....όπως κάθε χρόνο, τίποτα δεν αλλάζει, μας αντιμετωπίζουν ως ζώα, τρέξτε όλοι μαζί να προλάβετε την τελευταία στιγμή!!!

 

Link to comment
Share on other sites

Πας στην ταμπέλα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (κάτω αριστερά) και επιλέγεις κατασκηνώσεις. Εντάξει, οι άνθρωποι είναι γελοίοι.

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.