Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παράταση 45 ημερών για τον Ν.4178/2013 από τη δημοσίευση της ΚΥΑ


adadim

Recommended Posts

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπέβαλε σήμερα στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕ.Ν.Ε.) της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης το σχέδιο νόμου για τον έλεγχο και την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου από την ΚΕ.Ν.Ε. το σχέδιο νόμου θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Ενόψει της διαδικασίας αυτής, κρίθηκε απαραίτητη η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης, την οποία υπογράφουν οι Υπουργοί, Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, με την οποία δίνεται παράταση στην τακτοποίηση αυθαιρέτων. Σύμφωνα με την ΚΥΑ δίνεται παράταση 45 ημερών, για τη ρύθμιση αυθαίρετης δόμησης στο πλαίσιο του ισχύοντος νόμου 4178/2013. Η έναρξη ισχύος της ΚΥΑ ορίζεται με τη δημοσίευση της στο ΦΕΚ, που θα γίνει άμεσα.

 

Το ΥΠΕΝ αναφέρει ότι η ψήφιση του σχεδίου νόμου θα ολοκληρωθεί προτού εκπνεύσει το διάστημα αυτό, οπότε τα ζητήματα της αυθαίρετης δόμησης θα ρυθμίζονται πλέον με βάση το νέο νομοθετικό πλαίσιο.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την πλήρη παρουσίαση

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Και τι θα γίνει βρε λεβέντες, αν ούτε στις 15 (eurogroup), ούτε στις 20 (σύνοδος) γίνει κάτι;;;;

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Link to comment
Share on other sites

 

 



Και τι γίνει βρε λεβέντες, αν ούτε στις 15 (eurogroup), ούτε στις 20 (σύνοδος) γίνει κάτι;;;;


Θα ρυθμίζονται τα αυθαιρετα με ious του βαρουφακη μεσω ταξισνετ. Η αμοιβη του μηχανικού μετα απο αναπροσαρμογή θα υπολογιζεται σε κονσερβες ανανα. Μια φετα ανα κονσερβα θα δινεται ως νταβατζιλικι στο τεε, δυο στον εφκα και 4 (+4 προκαταβολή) στην εφορεια. Στο μηχανικο μενει το μεταλλο της κονσερβας ως σκραπ, το χαρτι της ετικετας, καθως και το ζουμακι-σιροπι.
Το σκραπ και το χαρτι θα μπορει να το αγοραζει το κρατος, πιστώνοντας στο λογαριασμο ταξισνετ του μηχανικού εξτρα ποντους στο κρατικο δελτιο ανανα, οταν υπαρχει ανανας.
Νο προμπλεμ Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

στις  15  και  20  θα  πεσουν  γραβατωματα   και  κουστουμιες  αστραφτερες .

τελος  η  λιτοτητα , σησαχθεια  στα  χρεη  ερχεται  αναπτυξη .

οποτε  θα  ψηφιστεί  και  ο  νεος  νομος  για  τα  αυθαιρετα .

Link to comment
Share on other sites

Αχ τα παιδιά! όλο κολπάκια είναι! Τώρα δώσανε 45 ημέρες, όχι ένα μήνα, όχι 1 και μισό μήνα. Πριν γιατί δεν λέγανε 30 ημέρες και τώρα λένε 45 ημέρες. Φοβερή πρόβλεψη! για να βάζουν και 15 ημέρες ακόμα, κάτι τρομερό θα ξέρουν. Είναι σαν εκείνο το τραγούδι που λέει: What a difference a day makes!!, λα, λα, λα...Γιατί δεν το πάνε και με την επόμενη σελήνη;; Να βγούν να πούν όταν η σελήνη θα είναι σαν βαρκούλα στον ουράνιο θόλο, θα μετρήσουμε 2 μέρες και 2 νύχτες για να εκπνεύσει η προθεσμία... Πιστεύω ότι στις φυλακές, οι άνθρωποι που είναι κοντά στην λήξη της ποινής τους δεν μετράνε τον χρόνο τόσο αγχωτικά όσο εμείς με τον 4178... Ένταξει, το έχουμε καταλάβει, περιμένουν την αξιολόγηση - το καταλαβαίνω ως ένα σημείο, ότι τα άτομα είναι απορροφημένα σε αυτό. Αλλά μετά από τόσες αναβολές, δεν μπορούν να ψηφίσουν έναν νόμο που θεωρητικά είναι και έτοιμος;;; Δηλαδή η βουλή μας δεν ψηφίζει τίποτα αυτό το διάστημα;;; Όλοι οι βουλευτές εργάζονται πάνω στην αξιολόγηση και στις επικείμενες συμφωνίες με τους θείους μας;; Πραγματικά, κάποιος να μου εξηγήσει την άρρηκτη σχέση του νέου νόμου με τα της αξιολόγησης! Καλημερά σας παιδιά

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.