Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Recommended Posts

Με 25000€ φίλε μου δεν υπάρχει ''κακό'' όργανο. Όλα κάνουν παπάδες και όλα είναι πάρα πολύ καλά και σε καλύπτουν πλήρως. Το θέμα είναι αν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για Total station (σύμφωνα πάντα με τις δουλειές που κάνει ο καθένας).

 

Τι κλικ-κλακ του EDM στο Topcon μπορεί να ρυθμιστεί για να γυρνάει σε power save mode. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη αυτονομία, λιγότερο εκνευρισμό από το κλικ-κλα :lol: αλλά και μεγαλύτερη καθυστέρηση στην λήψη απόστασης (μικρή βέβαια) αν δουλεύεις σε msr mode και όχι tracking mode. Είναι σε κάθε περίπτωση ένα μείον όμως.

Για την αυτονομία τώρα, προτιμώ δύο μπαταρίες που βγάζουν 8 ώρες μαζί παρά μια που βγάζει το ίδιο και αυτό για απόλυτα πρακτικούς λόγους. Είναι ποιο δύσκολο να μείνεις αν έχεις δύο μπαταρίες παρά μια και επίσης πρακτικά σημαίνει μεγαλύτερο χρόνο ζωής της μπαταρίας λόγω ορθότερης φόρτισης.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 289
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να σαι καλα geokasto για την διευκρίνηση για το κλικ-κλακ! Εχω καταλήξει και αγοράσει πλέον όργανο , αλλά όταν το έψαχνα καν$είς από τις δύο εταιρίες στις οποίες απεύθύνθηκα δεν γνωρίζαν να μου πούνε για τον θόρυβο αυτό!!Μου είχε κάνει πολύ κακή εντύπωση γιατί και εγώ δεν πίστευα οτί μπορεί να έκανε συνεχώς έτσι..Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Με 25000€ φίλε μου δεν υπάρχει ''κακό'' όργανο

 

Με 25χιλιαρικάκια παίρνεις σταθμό , GPS μονόσυχνο και με αυτά που περισσεύουν παντρεύεσαι κιόλας

:P :P

Link to comment
Share on other sites

Αν ήταν η κύρια δουλεία μου θα τα έδινα τα χρήματα .Δεν λέω οτι είναι λίγα όμως τα λεφτά του τα κάνει.τοπογραφικά μεγάλων γηπέδων με εξάρτηση εγσα σε πολύ λιγότερο χρόνο ,στο μισό περίπου .Χωρις οπισθοτομίες και αλλες εργασιες.Τώρα εγω μιλάω για εδώ που είμαι για εσάς δεν γνωρίζω .Πάντος κάνει δουλεια και καλή.Ο κάθενας απο εμάς ας δεί της ανάγκες του και ας πράξη ανάλογα .

Link to comment
Share on other sites

Αν φτάσω να δώσω 25.000 ευρώπουλα για όργανο..:

1. θα έχω την απαίτηση, αν όχι να μου κάνει τοπογραφικό μόνο του, τουλάχιστο να πηγαινει και να στήνεται στις στάσεις....!!

2. με αυτά που θα πρέπει να χρεώνω τα τοπογραφικά προκειμένου να κάνω απόσβεση.... μάλλον θα μείνω ανευ αντικειμένου!! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Αν φτάσω να δώσω 25.000 ευρώπουλα για όργανο..:

1. θα έχω την απαίτηση, αν όχι να μου κάνει τοπογραφικό μόνο του, τουλάχιστο να πηγαινει και να στήνεται στις στάσεις....!!

2. με αυτά που θα πρέπει να χρεώνω τα τοπογραφικά προκειμένου να κάνω απόσβεση.... μάλλον θα μείνω ανευ αντικειμένου!! Very Happy

3. Να έχει και ειδικό στόμιο να βγάζει φραπεδιά

Link to comment
Share on other sites

Όσων αφορά την απόδοση του οργάνου τα 14cc είναι ικανοποιητικά?

To στόμιο για το φραπέ είναι ενδιαφέρον αλλά στα 25000 ίσως θα πρέπει να στρίβει και τσιγάρα.Αν και για να λεμέ και του στραβού το δίκιο ο συνάδελφος εννοει το "smart station" της "leica" που παίρνει gps αν και δεν γνωρίζω αν στα 25.000 περιλαμβανεται το gps ή το πληρώνεις ξεχωριστά.Πράγμα εξαιρετικά χρήσιμο γιατί καταργεί την οπισθωτομία κτλ.αλλά έχουν συνηθισεί πολυ κομπογιαννήτες να εντάσσουν με gps χειρός τα απλά τοπογραφικά ενώ για μεγάλες δουλειές γίνεται κανονικος τριγωνισμός.Οπότε όλοι βολευόμαστε και με τα ρέστα θα πίνουμε καφέ μεχρι συνταξιοδότησης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.