Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Κατάρρευση γέφυρας στην Σουηδία


KF

Recommended Posts

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα όταν μια γέφυρα υπό κατασκευή στην κεντρική Σουηδία κατέρρευσε. Όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών, εργάτες που δούλευαν στην κατασκευή της παγιδεύτηκαν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

 

Το ατύχημα συνέβη στη Λούντβικα, μια μικρή πόλη σε απόσταση 3 ωρών βορειοδυτικά της Στοκχόλμης. Από τους τραυματίες τέσσερις είναι σοβαρά, σύμφωνα με τις αρχές της περιοχής Νταλάρνα, σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσαν.

 

«Τα μέλη των ομάδων διάσωσης και η αστυνομία εργάζονται στο σημείο του ατυχήματος, όμως το έργο τους είναι δύσκολο εξαιτίας του όγκου των συντριμμιών. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Χένρικ Όλαρς.

 

 

Οι αρχές είπαν πως δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν κι άλλοι εργάτες που παραμένουν παγιδευμένοι στα χαλάσματα της γέφυρας, την κατασκευή της οποίας είχε αναλάβει ο σουηδικός όμιλος Skanska.

 

Posted Image

 

«Λαμβάνουμε αυτό το συμβάν πάρα πολύ σοβαρά. Αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στους τραυματίες στο ατύχημα. Ομάδες κατευθύνονται ήδη στην περιοχή για να προσφέρουν υποστήριξη και να ξεκινήσουν έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη» τόνισε ο Έντβαρντ Λιντ, εκπρόσωπος τύπου της Skanska, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων TT.

 

Πηγή: http://dete.gr/12-νε...-κατάρρευση-γέ/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.