Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Απόδειξη χρόνου κατασκευής αυθαιρέτων κατασκευών


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι. Σε ακίνητο με οικ. άδεια του 1974 έχουν κλείσει τον χώρο pilotis. Eίναι κλειστός από τότε. Ο χρόνος κατασκευής της συγκεκριμένης αυθαιρεσίας πως αποδεικνύεται? ή δεν αποδεικνύεται και οπότε δηλώνεται η 01.01.2004 ;

Link to comment
Share on other sites

Θα βάλουν οι διοκτήτες το χώρο αυτό στο Ε9 (αν δεν τον έχουν) με το πραγματικό έτος κατασκευής 1974 και το σωστό εμβαδον και αυτό θα χρησιμοποιήσεις ως αποδεικτικό παλαιότητας.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ και καλό είναι να εφαρμόζεται αυτή η τακτική , ώστε να παγιωθεί και σαν αντιμετώπιση.

Άλλωστε εμείς οι ίδιοι θα είμαστε αυτοί που θα κληθούμε να κάνουμε τους ελέγχους αύριο ....

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλημερα.έχω να ρυθμίσω αλλαγή όψεων με αναλυτικό,τι αποδεικτικό παλαιότητας θα χρησημοποιήσω για το ότι η αυθαιρεσία εγινε προ του 2011;

Link to comment
Share on other sites

κατι παρομοιο ακομα το αντιμετωπιζω, προσπαθω με το strreet view να βρω φωτογραφια περαιωμενο το κτιριο

Edited by Arche
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σε στάσιμο οικισμό υπάρχει ισόγεια κατοικία κτισμένη προ του 83, χωρίς Ο.Α. μετέπειτα το 2011 αλλά κατά τον ιδιοκτήτη προ της 27/7/2011, κτίστηκε μία μικρή αποθήκη εντός του οικοπέδου. Σαν αποδεικτικό χρόνου κατασκευής τι μπορώ να χρησιμοποιήσω? Αεροφωτογραφίες δεν έχω βρει και στο google street view φαίνετε η αποθήκη αλλά με ημερομηνία έχει 08/2011 πράγμα που δεν με καλύπτει. Θεωρώ πως στο αν στο Ε9 φανεί σαν βοηθητικός χώρος του 2011, πάλι δεν με καλύπτει, ποια η γνώμη σας?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

καλούμαι να ρυθμίσω ημιισόγειο χώρο από αποθήκη σε κατοικία που στο Ε9 ο ιδιοκτητης δηλώνει ως κατοικία με έτος το 1973 ενώ στην αρχική άδεια αλλά και σε μεταγενέστερες (προσθήκης κτλ)δηλώνεται ως αποθήκη. τι υπερισχύει σε αυτήν την περίπτωση ο χαρακτηρισμός του Ε9 ή των μεταγενέστερων αδειών?

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα, έχω αυθαίρετο υπόγειο σε κτίριο με άδεια Μάιος 1955. Πιστεύετε η ημερομηνία έκδοσης αδείας (προ 30/11/55) είναι αρκετή για να υποστηρίξει την ύπαρξη προ 1955 για να δώσω βεβαίωση νομιμότητας?  Είναι αυτονόητο ότι το υπόγειο δε θα μπορούσε να κατασκευαστεί σε μεταγενέστερο χρόνο από το υπόλοιπο κτίσμα. 

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.