Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

[ΑΡΘΡΟ 099 - Ν. 4495/17] Δικαιολογητικά υπαγωγής στο Ν. 4495/17


Recommended Posts

το πιστοποιητικο 5ετιας για τον ΕΝΦΙΑ αφορα τον συμβ/φο και την αποδοχη που θα κανει.

Οι μηχανικοι θελουν το "τελευταιο" Ε9 [με την εννοια το "τελευταιο" όπου ειναι γραμμενο σωστα]

- εχεις και την εγκ.  2 που  ζηταει - ξερωγωτιξυπνησαν και ζητανε - την ωρα που τα μαζευαν να φυγουν απο το Υπουργειο-...

...μετα απο 10 χρονια χρησης του Ε9...

"Στις περιπτώσεις που για την απόδειξη του χρόνου κατασκευής αυθαιρέτων κατασκευών υποβάλλεται φορολογικό έγγραφο Ε9, μαζί με το ηλεκτρονικό έγγραφο θα πρέπει να συνυποβάλλεται και βεβαίωση της αρμόδιας φορολογικής αρχής από την οποία θα προκύπτει ο χρόνος υποβολής του και οι τυχόν τροποποιήσεις του στο σύστημα. Σε περίπτωση υποβολής εντύπου που έχει παραληφθεί από την αρμόδια υπηρεσία, όπως προκύπτει από σχετική θεώρηση, δεν απαιτείται περαιτέρω βεβαίωση."

 

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στο νόμο και προσωπικά δεν του δίνω και πολύ σημασία. Αφού έχουμε ήδη περαιώσει υποθέσεις και έχουν γίνει και συμβόλαια πριν βγάλουν αυτή την μπούρδα. Κοινώς μας δουλεύουν.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

σχετικά με την κάτοψη μηχανικού που ανεβάζουμε στο σύστημα, είναι λάθος η χρήση της κάτοψης της Ο.Α. , με το αυθαίρετο σημειωμένο πάνω και το σχετικο πινακάκι, 'η θα πρεπει να κάνω νέα? να σημειώσω οτι η ρύθμιση αφορά σε ημιτελές διαμέρισμα (μόνο φορέας)

Edited by lia11
Link to comment
Share on other sites

Λάθος δεν είναι να σημειώσεις τα αυθαίρετα πάνω στην κάτοψη της οα, όταν όμως οι αλλαγές είναι πολλές είναι προτιμότερο να κάνεις νέα. Εννοείται στη δεύτερη περίπτωση ανεβάζεις και την κάτοψη της ΄πολεοδομίας στο σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα. Σε ακίνητο που έχω βεβαίωση ότι έχει χαθεί ο φάκελος, και έχω μόνο το στέλεχος, μπορώ να κάνω έλεγχο με τη σύσταση?Από ότι καταλαβαίνω το σχέδιο της σύστασης -στη περίπτωση που συμφωνεί με τη πραγματικότητα-μπορώ μόνο να το χρησιμοποιήσω αντί να κάνω εγώ νέο, ενώ δε γλιτώνω ανασύσταση κλπ. Σωστά?

Link to comment
Share on other sites

Σωστά  συγκρίνουμε πάντα με την άδεια όχι με οριζόντια για να βρούμε τις υπερβάσεις.Την κάτοψη της σύστασης τη χρησιμοποιούμε μόνο αν ει ναι ίδια με την πραγματικότητα για να μην κάνουμε άλλη .Μπορεις να συγκρίνεις το στέλεχος με τα στοιχεία της οριζόντιου αν μπορέσεις να βγάλεις άκρη.

Link to comment
Share on other sites

Η άδεια είναι του 65 και αφορά προσθήκη Α ορόφου. Μπορώ να ισχυριστώ πχ ότι είναι οκ βάσει του περιγράμματος-σκαριφήματος του στελέχους?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.