Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

[ΑΡΘΡΟ 125 - Ν. 4495/17] Μεταφορά δηλώσεων υπαγωγής από παλαιότερους νόμους αυθαιρέτων


Recommended Posts

txar1982 θα πας σε αρχική υποβολή και το 10% πήρε παράταση 1 μήνα (νομίζω 10 Μαΐου)... για εσένα ημερομηνία υπαγωγής θα είναι η ημερομηνία που θα μεταφερθεί η δήλωση, που συμπίπτει με την ημερομηνία αίτησης μεταφοράς, καθώς πλέον είναι αυτοματοποιημένη η διαδικασία.....

Edited by ppanag
Link to comment
Share on other sites

Σε αρχική υποβολή όπου όλα είναι επεξεργάσιμα , θα είναι η μεταφερμένη (αδόκιμος όρος) δήλωση. Παράταση 10% έως 10/5/2019. Ως κρίσιμη ημερομηνία για να "πάρεις" την έκπτωση λογίζεται η ημερομηνία μεταφοράς της δήλωσης.

Edited by pirsogiannis
Link to comment
Share on other sites

προθεσμία να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά των δηλώσεων 4178 που βρισκονται σε υπαγωγη  ως πότε υπάρχει? Αρχες Μαιου 2019? Καλα το θυμάμαι?

Edited by Arche
καλυτερη δυατυπωση ερωτηματος
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Για τις δηλώσεις του 4178 που μεταφέρθηκαν στον 4495, ως τελική ημερομηνία ανάρτησης των δικαιολογητικών-αρχείων ορίζεται έναν χρόνο μετά την μεταφορά στον 4495 σωστά? το λογικό αυτό είναι, αφού μεταφέρθηκε στον 4495, πλέον υπάγεται στις διατάξεις του, έτσι?θέλω να πω δεν έχει σχέση με την καταληκτική ημερομηνία 3/5/2019 που είναι για τα αρχεία του 4178 ?

Edited by pirsogiannis
Link to comment
Share on other sites

φαντάζομαι ναι pirsogiannis, εγώ 2 δηλώσεις είχα που είχα εισάγει αρχές του 18 και από αρχές 19 έχω ανεβασει τα δικαιολογητικα τους.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Να επαναφέρω λίγο το θέμα, μήπως έχει κάποιος ακόμη απάντηση: δηλώσεις του 4178 που μεταφέρθηκαν στον 4495 έχουν υποχρέωση ανεβάσματος αρχείων ως τις 3/5/2019 ή έως και έναν χρόνο μετά την υπαγωγή τους στον 4495 (που είναι η ημερομηνία μεταφοράς της δήλωσης)?

Edited by pirsogiannis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.