Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

[ΑΡΘΡΟ 125 - Ν. 4495/17] Μεταφορά δηλώσεων υπαγωγής από παλαιότερους νόμους αυθαιρέτων


Recommended Posts

καλημερα,παραταση για υποβολη  σχεδιων στο 4178 ,<<παιζει>>?

Επισης ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος ,τι γινεται αν δεν <<ανεβουν>> τα δικαιολογητικα του 4495 εντος εξαμηνου ,απο την ημερομηνια υπαγωγης ,το εχει αντιμετωπισει κανεις?

Edited by nikosantonakas
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω Largy,παντως σε περιπτωση που δεν δοθει παραταση μπορουν να μεταφερθουν στο 4495 και να ισχυει 1 χρονος για την υποβολη δικαιολογητικων?

Επισης στο 4495 αν περασει ο χρονος οπως λες,τι γινεται κλειδωνει η δηλωση?

Link to comment
Share on other sites

Ας μου επιτραπεί μια ερώτηση, χωρίς να θεωρηθεί "αυθάδεια", ζητώντας προκαταβολικά συγγνώμη σε όποιον "ερεθιστεί"....

Και γιατί βρε λεβέντες θέλετε π.χ. ένα χρόνο για να φτιάξετε και να υποβάλλετε πέντε "κωλοσχέδια" του 4178 ή του 4495;;; Διατριβή για διδακτορικό είναι;;; 

 

Link to comment
Share on other sites

34 λεπτά πριν, nikosantonakas said:

Ευχαριστω Largy,παντως σε περιπτωση που δεν δοθει παραταση μπορουν να μεταφερθουν στο 4495 και να ισχυει 1 χρονος για την υποβολη δικαιολογητικων?  ναι, με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό (μσε), αλλά πολύ πιθανό ευνοικότερη κατηγορία

Επισης στο 4495 αν περασει ο χρονος οπως λες,τι γινεται κλειδωνει η δηλωση? όχι δεν κλειδωνει

 

Link to comment
Share on other sites

καλημερα Ιασωνα,δεν ειναι μονο τα 5 <<κωλοσχεδια>> οπως λες,ειναι ταυτοχρνα εξοικονομω,κτηματολογιο και εδω εχουμε κ τις μελετες -αδειες για τα σεισμοπληκτα,περα απο τη μελετη καθε μερα σχεδον ,ενος νεου νομοθετηματος!!!Εξαλλου τι ενοχλει τα υπουργεια να ολοκληρωθουν με την ηλεκ.ταυτοτητα.ενα/ενα  κ χωρις στρεςς?(200 χρονια αυθαιρεσιων πρεπει να τακτοποιηθουν σε βαθος 8ετιας?Εξαλλου εκαναν 8 χρονια να ανεβασουν α/φ...εμεις ειμαστε οι ασυνεπεις?

 

καν πουμε δε φορτωνομαστε αλλες υποχρεωσεις,τοτε δεν φτανουν <<τα μισθα>>:smile:

Edited by nikosantonakas
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

nikosantonakas

Καλησπέρα Νίκο θα συμφωνήσω με την τοποθέτηση του Ιάσονα και για έναν ακόμη λόγο, που είναι η  άμεση πληρωμή. Αν ο πελάτης βλέπει ότι η εργασία δεν ολοκληρώνεται κωλυσιεργεί και δεν έρχεται να δώσει χρήμα. Ίσως να είναι υποκειμενικό, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι αν σε κάθε εργασία ολοκληρώνονται και τα σχέδια γίνεται πολύ καλύτερος προγραμματισμός εργασίας. Δες για παράδειγμα την περίπτωση μιας άδειας. Δεν αφήνεις τα σχέδια για μετά. Δεν γίνεται άλλωστε. Για το τυπικό τώρα του θέματος, επειδή έχουμε πλέον μια διαμορφωμένη κατάσταση με εκκρεμότητες από μεγάλο αριθμό συναδέλφων, θεωρώ ότι θα υπάρχει ανοχή μέσω παράτασης.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κάποιοι πληρώνονται με χχχ,χχ € και αδυνατούν να ολοκληρώσουν την εργασία που τους έχει ανατεθεί για διαφόρους λόγους (όγκος δουλειάς, χαμηλή αμοιβή, πελάτες που σε βλέπουν σαν εργάτη, ασφυκτικοί λογαριασμοί κτλ), άλλοι πληρώνονται με υυυ,υυ € και τσακίζονται να ολοκληρώσουν την δουλειά για διαφόρους λόγους (ευσυνειδησία, προσδοκία νέων εργασιών, ικανοποιητικές αμοιβές, αξιοπρέπεια κτλ).  Τα καλά της ελεύθερης αγοράς .

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα προς όλους. Βοηθήστε με σε κάτι.Στο κυρίως κείμενο του νόμου γίνεται λόγος για έξι μήνες προθεσμία, εάν δεν κάνω λάθος,για το ανέβασμα των αρχείων. Σε ποιο σημείο γίνεται λόγος για 12 μήνες? Σε κάποια εγκύκλιο?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.