Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Επαγγελματικά δικαιώματα


Recommended Posts

εισακτέους μπορεί να έχουμε, αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλες οι θέσεις αυτές θα γεμίσουν. 

βέβαια πολύ νόημα οι εισακτέοι δεν έχουν όταν ο τυχόν μικρός αριθμός τους μπορούσε ανέκαθεν να συμπληρώνεται με εισαγωγές από το εξωτερικό.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

2 ώρες πριν, Steelman said:

Είναι καθαρό φαινόμεο λοιπόν του Έλληνα να πεθάνουν οι κατσίκες του γείτονα ή το σύνδρομο κατωτερότητας που έχουν μερικοί όταν σπουδάζουν. 

Μην αγιοποιείς τόσο τους ξένους, είναι και τυχεροί. Όταν γεννηθείς σε μία χώρα με πολύ χειρότερη οικονομία και πολύ πιο σκουριασμένες πολιτικές ιδέες, δεν μπορείς να γίνεις εύκολα επαναστάτης από τη μια μέρα στην άλλη και αν γίνεις πιθανόν να σε απομονώσουν ως γραφικό.

Αναφέρεις ότι στη σχολή σου έφυγαν πολλοί αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό δεν γίνεται μόνο επειδή ήταν στούρνοι αλλά και επειδή είχαν επιλογές. Και η οικονομία τους είναι συνήθως καλύτερη για άλλες καριέρες, αλλά και υπάρχει εύκολη μεταφορά "μορίων" σε άλλες σχολές.

 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

19 λεπτά πριν, maneni said:

και να ηταν και συναδελφος.......

τι εννοείς; 

πάντως η ρητορική είναι βγαλμένη απευθείας από παράταξη ελληνικού πανεπιστημίου. 

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, georgios_m said:

πάντως η ρητορική είναι βγαλμένη απευθείας από παράταξη ελληνικού πανεπιστημίου. 

Συνάδελφε, το μόνο που μου προκαλεί αηδία και γέλιο είναι οι παρατάξεις του ελληνικού πανεπιστημίου. Τουλάχιστον να κρατήσουμε το ακαδημαικό επιπεδο και ας αφήσουμε έξω τις πολιτικές από τα πανεπιστήμια.

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνοι, απλά η φρασεολογία σου δείχνει ακριβώς το αντίθετο! 

Με αποκορύφωμα την προσφώνηση "συνάδελφε" που συνήθως είναι το σύνθημα για να καταλάβουμε ότι μας μιλάει κάποιος από παράταξη...

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Θυμάσαι που έλεγες οι καθηγητές του ΕΜΠ θα συμφωνήσουν με την αλλαγή σε 5ετη των τμημάτων μηχανικών του ΠΑΔΑ κ εγώ έλεγα τέτοια φίδια αποκλείεται να το αποδεκτούν; τι έχεις να πεις τώρα;

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

5 ώρες πριν, Steelman said:

Συνάδελφε δεν είσαι καλά ενημερωμένος. Εξω δεν σπουδάζεις όπως εδώ σαν να είναι ΠΡΟ-ΠΟ (δήλωσα μια σχολή που θέλω να περάσω και άλλες 10 αν δεν περάσω και όπου περάσω). Εκεί ο μελλοντικός φοιτητής θα ενημερωθεί, θα κάνει και μια εβδομάδα πρακτική σαν μαθητής σε ένα γραφείο μηχανικών να δει αν είναι αυτό που πραγματικά πιστεύει ότι θέλει να σπουδάσει και το σημαντικότερο όταν σε ένα πανεπιστήμιο δεν του αρέσει η σχολή ή αυτό που διάλεξε, έχει την δυνατότητα χωρίς εξετάσεις και χωρίς να χάσει χρόνο να αλλάξει σπουδές. Σπουδάζεις μαθηματικός, δεν είναι αυτό που ήθελες, τον επόμενο χρόνο ξεκινάς να σπουδάζεις πληροφορική. Βλέπεις συνάδελφε ότι όχι μόνο υπάρχει η επιλογή αλλά μπορείς να αλλάξεις και σπουδές !

Και εδώ έχουμε ΣΕΠ στο Γυμνάσιο, κάτι Δομές (που ο Γαβρόγλου πρόσφατα τους άλλαξε όνομα) που κάνουν προσανατολισμό και άμα δώσεις εξετάσεις και δεν σου αρέσει εκεί που πήγες μπορείς για τα επόμενα 2 χρόνια να αλλάξεις σχολή με τα μόρια που είχες γράψει. Ας μην τα κάνουμε όλα στραβά και μαύρα εδώ και ρόδινα στο εξωτερικό. Γιατί, εάν όντως εδώ είμαστε τόσο του πεταματού και έξω γαμάνε, είναι μαζόχας όποιος συνειδητά κάθεται στο πεταματό...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Η άποψη των καθηγητών που διαφωνούν είναι μηδενικής σημασίας . Αλλωστε με την ανακοίνωση του ο Γαβρόγλου τους κάνει μεγάλη πλάκα και τους χρειάζεται γιατί δεν ξέρουν τα στοιχειώδη στις πολιτικές συμφωνίες . Βέβαια και αυτοί για να το πουλήσουν στους φοιτητές τους έκαναν την ανακοίνωση όπως και το τεε αφού όπως έχουμε πει εδώ και μήνες η συμφωνία ήταν γνωστή και προφανής και την αναφέρει ξεκάθαρα ο Γαβρόγλου στην ανακοίνωση .

Κλείσιμο όλων των οικοδομικών τμημάτων των τει και άφησαν μόνο δύο . Ενα στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη όπου βέβαια από την στιγμή που έχουμε νέα πανεπιστήμια και εισακτέους σε πανεπιστήμια δεν υπήρχε περίπτωση να έχουμε 4ετείς σπουδές . Το ότι κάνουν πολλά τμήματα μη οικοδομικά , ελάχιστα ενδιαφέρει την κυρίαρχη κάστα των ΠΜ σε τεε και πολυτεχνεία . Αλλωστε τελικά δεν είναι και τόσα πολλά τα κλασσικά Μ-Η τμήματα , αλλά αυτά των καινούργιων ειδικοτήτων .

Οσο για τους υπόλοιπους καθηγητάδες των επαρχιακών πανεπιστημίων , η υποκρισία τους είναι ανάλογη των τοπικών βουλευτών , δημάρχων και ιδιοκτητών καφενείων και δωματίων . Προφανώς και το επίπεδο τους , αφού δεν κάνουν σοβαρές δηλώσεις , αλλά ασκούν μικροπολιτική .

Edited by BAS
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.