Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αναδρομικά ΤΣΜΕΔΕ Α 2012


πετρος748

Recommended Posts

Προς το παρόν δεν έχουν δώσει παράταση.

Τώρα κοιτάζουν να δουν τι ταμείο έχει γίνει και θα τη δώσουν με αναδρομική ισχύ. Γνωστή η ιστορία από προηγούμενες φορές.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 344
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά, 

μήπως ξέρετε που μπαίνω και βλέπω τα αναδρομικά?

Στο είδοποιητήριο στο site του τσμεδε μου βγάζει ότι δεν έχει εκδοθεί το Α2019. Που μπαίνω και το βρίσκω ρε παιδιά?

Link to comment
Share on other sites

Στο site του ΤΣΜΕΔΕ, αλλά πλέον δεν τα βλέπεις. Το Α 2013 έληξε 31-12-2018.  Αναμένουμε μήπως δωθεί αναδρομικά παράταση για το Α 2013. Ενημέρωση μόνο από το γραφείο του ΤΣΜΕΔΕ στην περιοχή σου.

Link to comment
Share on other sites

joanne από την διεύθυνση αυτή θα δεις ΜΟΝΟ την τρέχουσα-τελευταία εκδοθείσα οφειλή αναδρομικών, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ εφόσον δεν έχει λήξει η προθεσμία εμπρόθεσμης πληρωμής της. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα δεις ότι δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο ακόμη και αν έχεις οφειλές είτε εξαμήνων είτε αναδρομικά εξαμήνων (ακόμη και της τελευταίας εκδοθείσας οφειλή αναδρομικών αφού η ημερομηνία εκπρόθεσμης πληρωμής έχει λήξει).

Αν δεν δοθεί παράταση, ο μόνος τρόπος για να δεις στην περίπτωση αυτή τα αναδρομικά (αν όντως έχεις τέτοια οφειλή) είναι επίσκεψη στον ΕΦΚΑ σε κάποιο από τα "Σημεία Εξυπηρέτησης Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Εργων" που δίνει ο ΕΦΚΑ στην σελίδα του, προκειμένου να υπολογισθούν και οι τυχόν προσαυξήσεις.

Θεωρώ ότι θα δοθεί παράταση οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανισθούν τα ειδοποιητήρια με την ημερομηνία παράτασης.

Παύλο μάλλον το Β'13 εννοείς. 

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Βλέπετε στις ανακοινώσεις.

 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ Β' 2013

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και αλλού οπότε συγγνώμη.

http://www.tsmede.gr/

Edited by Homer
Link to comment
Share on other sites

Homer, είναι παλιά ειδοποιητήρια. Η προθεσμία τους ήταν η 31η Δεκεμβρίου 2018, και αν δεν έχουν πληρωθεί, έχουν ήδη μεταφερθεί σαν  οφειλές στην σελίδα του ΕΦΚΑ.

Το 2014-Α δεν έχει βγει ακόμα.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

On 13/6/2018 at 3:42 ΜΜ, ppanag said:

georgegaleos

... άρα μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε.... :confused:

τρέμω και μόνο στην ιδέα !!!!

Το ότι μου έβγαλε ειδοποιητήριο για το Α2013 σχετίζεται με το ότι ο ΕΦΚΑ με δείχνει ανασφάλιστο ενώ δεν χρωστάω ????

Το ίδιο ακριβώς έγινε και με εμένα πριν ένα μήνα. Δεν είχα αναδρομικά Α2013 λόγω "νέοτητας στον κλάδο" στις ασφαλιστικές κατηγορίες αλλά είχα αναδρομικά Β2013. Μπήκα μια μέρα στον ΕΦΚΑ πριν ένα μήνα και με έβγαλε ανασφάλιστο. Είδα για οφειλές και μου έβγαλε για πριν το 2017 160ευρώ. Πήρα τηλέφωνο το πενταψήφιο νούμερο στον ΕΦΚΑ και μου είπαν ότι πρέπει να πάω στα γραφεία το πρωην ΤΣΜΕΔΕ για να μάθω την ταυτότητα της οφειλή και να πάρω την εκκαθάριση- διαταγή πληρωμής. Πήγα στο ΤΣΜΕΔΕ και έμαθα! Και θυμήθηκα μια ιστορία 6 χρόνων, τότε που πολλοί δεν πλήρωναν το ταμείο επειδή δεν μπορούσαν και άλλοι από συμπαράσταση ενάντια στον νόμο Σιούφα και τώρα όσοι δεν το πήραν χαμπάρι (κανένα χαρτί ή email) πλήρωσαν και προσαυξήσεις μετά την απόφαση του ΣτΕ....

Επίσης έμαθα ότι αν και πλήρωνα 2,5 χρόνια τον ΕΦΚΑ αν πραγματικά θέλω να αναγνωριστούν αυτά τα χρόνια ως συντάξιμα θα έπρεπε να είχα κάνει ήδη αίτηση προαιρετική (συνέχισης) ασφάλισης. Την έκανα ετεροχρονισμένα.

Κλάδος της καρπαζιάς όντως, όπως έγραψε πετυχημένα σ΄ αυτό το forum ένα μέλος.

Μάλιστα το ανεκδιήγητο "ανασφάλιστος", μου το άλλαξε ευτυχώς η κ προισταμένη πριν καν πληρώσω αυτό το αναδρομικό χρέος λίγων μηνών ληγμένο(;).

https://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.com/2019/03/blog-post_27.html

Edited by Homer
Link to comment
Share on other sites

29 λεπτά πριν, dsworks said:

Homer, είναι παλιά ειδοποιητήρια. Η προθεσμία τους ήταν η 31η Δεκεμβρίου 2018, και αν δεν έχουν πληρωθεί, έχουν ήδη μεταφερθεί σαν  οφειλές στην σελίδα του ΕΦΚΑ.

Το 2014-Α δεν έχει βγει ακόμα.

Πολύ σωστός. Ήρθα σήμερα από το γραφείο του πρώην ΤΜΕΔΕ όπου μου το εκτύπωσαν με τις προσαυξήσεις 10 ευρώ νομίζω περίπου. Απλά δεν γράφουν ημερομηνία καθόλου στις ανακοινώσεις του tsmede.gr και είπα μήπως έγινε κάτι. Στον ΕΦΚΑ δεν γράφουν όλο το πόσο που πραγματικά χρωστάμε από τα αναδρομικά. Δεν πάει στον ΕΦΚΑ (το ληγμένο του ΤΣΜΕΔΕ) προς ενημέρωση το ποσοστό από την επικουρική ασφάλιση, οπότε μας περιμένει μια μικρή έκπληξη στο γραφείο του ΤΣΜΕΔΕ αν το καθηστερήσουμε το θέμα. Πχ εγώ 160 γράφει στον ΕΦΚΑ, 230 πήρα εκκαθαριστικό μαζί με τον κλάδο επικουρικό. Πέρα από την εκπληξάρα ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ! Πέρα και από την προσαύξηση.

Μέχρι για πιο εξάμηνο θα κοιτάμε για αναδρομικά όταν βγαίνουν; Εννοείται από 2017 υπάρχει μόνο ο ΕΦΚΑ!

Edited by Homer
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.